Cimbom Vedat Muriç ve İrfan Can transferlerinin rövanşını aldı: Bu saatten sonra asla Fenerbahçe'ye gitmem

Cimbom Vedat Muriç ve İrfan Can transferlerinin rövanşını aldı: Bu saatten sonra asla Fenerbahçe'ye gitmem

2019'da Vedat Muriç'i, 2021'de ise İrfan Can Kahveci'yi ezeli rakibi Fenerbahçe'ye kaptıran Galatasaray, İttifak Holding Konyaspor'un başarılı savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakçı'yı kadrosuna katarak ezeli rakibi Fenerbahçe'den Vedat Muriç ve İrfan Can transferlerinin rövanşını almış oldu. Cimbom, Abdülkerim için Konyaspor'a 2 milyon 800 bin Euro ve bir miktar bonus ödeyecek.

Galatasaray ve Fenerbahçe bir kez daha transferde karşı karşıya geldi. Son olarak 2019'da Vedat Muriç ve 2021'de İrfan Can Kahvevi transferinde karşı karşıya gelen iki ezeli rakip bu kez İttifak Holding Konyaspor'un başarılı savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakçı için karşı karşıya geldi.

2019'da Vedat Muriç'i, 2021'de ise İrfan Can Bardakçı'yı ezeli rakibi Fenerbahçe'ye kaptıran Cimbom, Abdülkerim'i kadrosuna katarak ezeli rakibinden rövanşı aldı.

Hürriyet gazetesinden Ali Naci Küçük'ün haberine göre; Fenerbahçe, Abdülkerim Bardakçı transferi için Konyaspor ile 2 milyon 800 bin Euro ve toplam 500 bin Euro tutarındaki bonuslar karşılığında anlaşmaya vardı. Sarı lacivertliler daha sonra Abdülkerim Bardakçı ile masaya oturdu, ancak futbolcunun istediği ücret yüksek bulundu. Bu gelişme üzerine Fenerbahçe'nin Abdülkerim ile anlaşamadığını öğrenen Cimbom, önceki gün akşam saatlerinde devreye girdi. Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ile İstanbul’da bir araya geldi.

"FENERBAHÇE NE VERDİYSE KABUL EDİYORUZ"

Erden Timur'un Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, “Fenerbahçe ile ne kadara anlaştıysanız, aynı parayı vermeye hazırız; Abdülkerim’i istiyoruz” dediği öğrenildi. Özgökçen'in ise Timur'a “Biz Fenerbahçe ile el sıkıştık ancak Abdülkerim henüz anlaşamadı. Eğer Fenerbahçe kesin olarak anlaşamazsa aynı şartlar karşılığında size satabiliriz” şeklinde karşılık verdiği belirtildi.

Özgökçen’in cevabı üzerine Cimbom, Abdülkerim ile temasa geçti. Fenerbahçe’nin kendisine dönüş yapmaması nedeniyle Abdülkerim, gece geç saatlerde Galatasaray’a “Evet” dedi.

62b63a364e3fe01a5cf94145-001.webp

"ASLA GİTMEM"

Sarı lacivertlilerin kendisine olumlu ya da olumsuz bir cevap vermemesine sinirlenen Abdülkerim’in, “Bu saatten sonra Fenerbahçe ne teklif ederse etsin, gitmeyeceğim” dediği öğrenildi. Başarılı savunma oyuncusunun transferinde Galatasaray yöneticilerinin, “Marcao takımdan ayrılmak istediğini bildirdi. O gittiği zaman defansta ilk 11’e en yakın isim sen olursun” sözlerinin etkili olduğu belirtildi.

Galatasaray, Abdülkerim’e yıllık 1 milyon dolar, kulübüne ise 3 yıl vadede 2 milyon 800 bin Euro ve bonus ödeyecek. Transferi hakkında konuşan yıldız futbolcu, “Çok şükür hedeflerime ulaştım. Çok büyük bir camiaya gidiyorum. Türkiye’nin en büyük futbol takımlarından birisi” dedi.

-

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN