Tarihi transfer çalımının perde arkası, Ali Koç'tan Abdülkerim'e sert çıkış: Sen bu kadar para eder misin?

Tarihi transfer çalımının perde arkası, Ali Koç'tan Abdülkerim'e sert çıkış: Sen bu kadar para eder misin?

Kısa süre önce resmi olarak başlayan transfer sezonuna 27 yaşındaki stoper Abdülkerim Bardakçı'nın transferi damga vurdu. Fenerbahçe, İttifak Holding Konyaspor ile anlaşmasına rağmen başarılı stoper ile anlaşamadı. Fenerbahçe'nin Abdülkerim ile anlaşamadığını öğrenen Cimbom, devreye girerek Abdülkerim'i renklerine bağladı. Tarihi transferde sarı-lacivertli ekibin başkanı Ali Koç'un Abdülkerim'in Fenerbahçe'den istediği maaşa tepki göstererek "Sen bu kadar para eder misin?" dediği öğrenildi.

Kısa süre önce resmi olarak başlayan transfer sezonuna 27 yaşındaki başarılı savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakçı'nın transferi damga vurdu.

Abdülkerim Bardakçı'nın transferi için İttifak Holging Konyaspor ile her konuda anlaşan Fenerbahçe, tecrübeli stoper ile yaptığı görüşmelerden sonuç çıkartamadı. Abdülkerim, Fenerbahçe'nin kendisine sunduğu şartları yeterli bulmayınca sarı-lacivertli ekibin kurmayları düşünmek için süre istedi.

Fenerbahçe'nin Abdülkerim ile anlaşamadığını öğrenen Galatasaray önce Konyaspor ardından da başarılı savunma oyuncusu ile masaya oturarak ezeli rakibine tarihi bir transfer çalımı attı.

27 yaşındaki futbolcunun sarı-lacivertli takıma transferinin gerçekleşmemesinin perde arkasında ise Ali Koç ile yaptığı görüşme olduğu öğrenildi.

"SEN BU KADAR PARA EDER MİSİN?"

Tarihi transfer ile ilgili Youtube kanalında açıklamalarda bulunan gazeteci Hakan Can, Ali Koç ile Abdülkerim Bardakcı arasında geçen diyaloğu şu şekilde aktardı:

"Başkan Ali Koç transfer görüşmesini bizzat yapmak için Abdülkerim Bardakcı'yı aradı ve, 'Ne kadar istiyorsun?' dedi. Abdülkerim'den '1 milyon euro' cevabını alan Koç, 'Sen bu kadar para eder misin? Karakter açısından da bir sıkıntı görüyorum. Bir sezon iyi futbol oynayıp böyle deli paralar istiyorsunuz' karşılığını verdi.

FENERBAHÇE SİZE VE BANA NE VERİRSE VERSİN BEN FENERBAHÇE'YE GİTMEK İSTEMİYORUM

Bu konuşmanın üzerine Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'i arayan Abdülkerim, 'Fenerbahçe size ve bana ne verirse versin ben Fenerbahçe'ye gitmek istemiyorum' diyerek net bir tavır ortaya koydu. Yaşanan bu olaylardan sonra Fenerbahçe'den iki yönetici devreye girerek 'Başkanımızın sinirli bir anına denk geldi' sözleriyle olayı yumuşatmaya çalışsalar da Abdülkerim fikrini değiştirmedi ve Konyaspor yönetimi de futbolcusunun kararının arkasında durdu."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN