Galatasaray Abdülkerim Bardakçı ile anlaştı

Galatasaray Abdülkerim Bardakçı ile anlaştı

Konyasporlu Abdülkadir Bardakçı Galatasaray'la anlaştı. Abdülkadir'le Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta ilgileniyordu.

Galatasaray, 28 yaşındaki Abdülkerim Bardakçı için anlaşmaya vardı. Galatasaray'ın, Konyaspor’a 3.3 milyon euro bonservis ödeyeceği ve Abdülkerim ile 4 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

KONYASPOR'DAN AÇIKLAMA

Bu gelişmenin öncesinde Konyaspor'un başarılı stoperi Abdülkerim Bardakçı'nın Fenerbahçe'ye transferi konusunda pürüz çıktığı öne sürüldü.

Konyaspor Kulübü yetkilileri, "Kulüpler transfer konusunda prensipte anlaşma sağladı ancak Abdülkerim ile Fenerbahçe arasında pürüz çıktığını biliyoruz. Kararı Abdülkerim verecek. Oyuncumuz bizimle antrenmana çıkmaya devam ediyor" dedi

İlgili Haberler
YORUMLAR (4)
4 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN