Louis van Gaal'dan ilginç Dünya Kupası yorumu

Louis van Gaal'dan ilginç Dünya Kupası yorumu

2022 Dünya Kupası'nda çeyrek finallerde karşı karşıya gelen Hollanda ve Arjantin mücadelesini penaltıların ardından Arjantin kazanmıştı. O dönemde Hollanda'yı yöneteden Van Gaal Dünya Kupası'nın Messi için düzenlendiğini söyledi.

2022 Dünya Kupası çeyrek final turunda karşılaşan Arjantin ve Hollanda arasındaki mücadelenin 90 dakikası 2-2 biterken penaltılar sonucunda tur atlayan taraf Arjantin olmuştu.

O dönemde Hollanda'yı yöneteden deneyimli teknik adam Louis van Gaal'den aylar sonra Dünya Kupası yorumu geldi. Dünya Kupası ile ilgili konuşmak istemediğini söyleyen van Gaal "Dünya Kupası ile ilgili çok fazla konuşmak istemiyorum. Arjantin'in nasıl gol attığına, bizim nasıl attığımıza.. Ayrıca hakemlerin Arjantinli oyunculara karşı davranışlarına bakarak anlayabilirsiniz. Bunların hepsinin planlı olduğunu düşünüyorum" dedi.

Messi'nin Dünya şampiyonu olması gerektiğini söyleyen Gaal "Neyi kastettiğimi biliyorsunuz. Messi'nin Dünya şampiyonu olması gerekiyordu. Evet ben böyle düşünüyorum" ifadelerinde bulundu.

van-gal.jpg

Louis van Gaal'in Dünya Kupası yorumuna cevap veren Van Dijk ise "Evet, onun söylediklerini duydum. Bu elbette onun görüşü. Herkesin kendi fikrine saygı duyarız. Ben bu şekilde düşünmüyorum" dedi.

van-dijk.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN