Lucescu'dan sürpriz hamle! Türkiye'ye geri dönüyor! Yeni takımı belli oldu...

Lucescu'dan sürpriz hamle! Türkiye'ye geri dönüyor! Yeni takımı belli oldu...

Galatasaray ve Beşiktaş'ı çalıştırdığı dönemde iki takımla da Süper Lig'de şampiyonluk yaşayan Rumen teknik adam Lucescu, Türkiye'ye geri dönüyor. Tecrübeli çalıştırıcının yeni durağı herkesi şaşırttı.

Son olarak Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'i çalıştıran ve 3 Kasım'da Ukrayna ekibinden ayrılan Rumen teknik adam Mircea Lucescu, Türkiye'ye geri dönme kararı aldı. 78 yaşındaki tecrübeli teknik adamın yeni durağı herkesi şaşırttı.

Daha önce Beşiktaş, Galatasaray ve A Milli Takım'ı çalıştıran Rumen teknik adam Mircea Lucescu, Türkiye'ye geri dönüyor.

Fanatik'in Rumen basınından derlediği habere göre; Samsunspor beraberliği sonrasında Portekizli çalıştırıcı Fernando Santos ile yollarını ayıran Beşiktaş, son olarak Kiev'i çalıştıran Mircea Lucescu ile masaya oturdu.

Süper Lig'deki son 5 maçında galibiyete hasret kalan siyah-beyazlı ekibin yöneticilerinin Rumen çalıştırıcı ile yapılan görüşmelerde olumlu sonuca vardığı öne sürüldü. daha önce A Milli Takım'ın yanı sıra Galatasaray ve Beşiktaş'ı da çalıştıran ve iki büyük takımla da Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Rumen teknik adamın sezon bitmeden Beşiktaş'ın başına geçeceği öne sürüldü.

78 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcı, Beşiktaş'ı 100. yılında Süper Lig şampiyonluğuna ulaştıran isim olarak siyah-beyazlı ekibin tarihine geçmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN