Maç yayınları için TFF'den sürpriz karar! ihaleyi Saran Group kazandı ama...

Maç yayınları için TFF'den sürpriz karar! ihaleyi Saran Group kazandı ama...

Spor Toto Süper Lig'in sona ermesine kısa bir süre kalmasına rağmen gelecek yıl maçların hangi yayıncı kuruluş aracılığıyla izleyiciyle buluşacağı açıklanmadı. Yayın ihalesine en yüksek teklifi Saran Group vermesine rağmen bugüne kadar kadar imzaların atılmaması nedeniyle ''yayıncı kuruluş'' meselesi muammaya döndü. Edinilen bilgiye göre TFF 4 Nisan'da mevcut yayıncı kuruluş BEİN ile tekrar sözleşme imzalamayı amaçlıyor.

Süper Lig'de bitime yalnızca 7 hafta kaldı. Ama karşılaşmaların gelecek yıl hangi yayıncı kuruluş aracılığıyla izleyiciyle buluşacağı konusu çözüme kavuşmadı.

İHALEYİ SARAN GROUP KAZANDI AMA...

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) açtığı ihalede mevcut yayıncı kuruluş BeİN’in verdiği teklif yeterli görülmedi, ihalede en yüksek teklifi Saran Group verdi. Fakat imzalar hala atılmadı.

Edinilen bilgiye göre TFF 4 Nisan Salı günü toplanarak mevcut yayıncı kuruluş BeİN ile tekrar masaya oturacak. Son sene TFF’ye 2.65 milyar TL ödeme gerçekleştiren BeİN’in yeni ihaledeki teklifinin 2.1 milyar TL olduğu öğrenildi.

MAÇ YAYINLARI İÇİN TFF'DEN SÜRPRİZ KARAR

Tarafların sona eren ihaledeki şartlarla el sıkışması ve böylece ''yayıncı kuruluş'' meselesinin çözüme kavuşması planlanıyor.

Öte yandan İhaleye en yüksek teklifi vererek, ''yayın hakları'' konusunda hak sahibi olan Saran Group'un bu konuda izleyeceği politika ise merakla bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (18)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
18 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN