Marek Hamsik futbolu mu bıraktı? Abdullah Avcı resmen açıkladı: "Bırakıp antrenör olarak..."

Marek Hamsik futbolu mu bıraktı? Abdullah Avcı resmen açıkladı: "Bırakıp antrenör olarak..."

Trabzonspor, Süper Lig'in 22.haftasında evinde ağırladığı Antalyaspor'u 2-0 ile geçti. Sakatlığı nedeniyle ülkesinde bulunan Hamsik karşılaşmada forma giyemezsen kendisiyle özdeşleşen saçlarını kestiğini açıkladı. Hamsik'in saçlarına veda etmesi 'futbolu bıraktı' şeklinde yorumlanırken Abdullah Avcı, 'Hamsik futbolu mu bıraktı?' sorusunu yanıtladı.

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, 22. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Antalyaspor'u Trezeguet ve Naci Ünüvar'ın golleriyle 2-0 ile geçti. Karadeniz ekibi bu galibiyet ile puanını 38'e yükseltirken sakatlığı nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyen Slovak dünya yıldızı Marek Hamsik'in futbolu bıraktığı iddia edildi. Söz konusu iddialar hakkında konuşan bordo-mavili ekibin teknik adamı Abdullah Avcı, yıldız futbolcu bir görüşme gerçekleştireceğini söyledi.

Geçen hafta deplasmanda Hatayspor'a mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan bordo-mavili ekip, evinde ağırladığı Antalyaspor'u 2-0 mağlup etti.

HAMSİK SAÇLARINA VEDA ETTİ

Sağ baldır bölgesinde kas yaralanması yaşayan ve tedavi sürecinde ülkesine giden Slovak dünya yıldızı Marek Hamsik, karşılaşmanın hemen öncesinde sosyal medya hesabından paylaşımdan yaptığı paylaşımda kendisiyle özdeşleşen saçlarını kestiğini açıkladı.

Marek Hamsik saçlarını kestirdi

Sosyal medya hesabından video paylaşan Hamsik’in, kuaför koltuğunda saçlarının üst kısmını kestirdiği görüldü. Uzun süren sakatlıkları nedeniyle futbola veda etmeye hazırlanan Slovak yıldızın imajını değiştirmesi, futbolu kesin olarak bırakma kararı aldığı şeklinde yorumlandı.

Trabzonspor’un başarılı oyuncusu Hamsik, geçmişte verdiği bir röportajda, saçlarını kestirdiğinde futbolu bırakacağını söylemişti.

vv.jpg

"BIRAKIP ANTRENÖR OLARAK..."

Antalyaspor karşılaşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Abdullah Avcı, kendisine yöneltilen 'Hamsik futbolu mu bıraktı?' sorusuna "Marek Hamsik hem dünya futbolunun hem Trabzonspor’un en özel oyuncusu ve insanı. Yaş ilerledikçe bu tarz sakatlıklar oluyor, çok iyi profesyonel olmasına rağmen. En son çekilen MR’ında ortalama 4-6 hafta arasında tedavi sürecine ihtiyaç olacaktı. 2-3 günlük izin istedi ben ise 7 gün izin verdim. Öyle oyuncularla çalışmak nasip olur mu bilmiyorum. Döndükten sonra ne yapmak istediğiyle alakalı olarak biz ona yardımcı olacağız. Karar vereceğiz. Oynayacaksa, bırakıp antrenör olarak da veya onun vizyonu açısından Trabzonspor faydalanmak ister. Geldikten sonra yemek yiyeceğiz, beraber ondan sonra daha sağlıklı karar vereceğiz genel durumu ile alakalı olarak" şeklinde yanıt verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN