Mauro Icardi, Süper Lig'e damga vurmaya devam ediyor

Mauro Icardi, Süper Lig'e damga vurmaya devam ediyor

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 30. hafta maçında Kasımpaşa'yı deplasmanda 4-3 mağlup etti. Nefesleri kesen maçta Mauro Icardi, iki golü rakip kaleye; bir golü ise kendi kalesine attı. Yıldız futbolcu maçta bir de penaltı kaçırdı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'de 30. hafta heyecanı devam ediyor. Galatasaray, nefesleri kesen maçta Kasımpaşa'yı 4-3 mağlup ederek şampiyonluk yolunda dev bir adım attı. Mücadeleye ise Mauro Icardi damga vurdu.

65f709e0a86c8d09ad220685.webp

34. dakikada kendi kalesini sarsan Mauro Icardi, skoru 1-1'e getirdi. Arjantinli yıldız, ikinci yarınin başında ise Galatasaray'ı öne geçiren golü kaydetti. Ancak büyük bir geri dönüşe imza atan Kasımpaşa, 77. dakikada Nuno da Costa ile öne geçti. 78. dakikada Wilfried Zaha'nın düşürülmesiyle ev sahibi 10 kişi kaldı. Kazanılan penaltı vuruşunda Mauro Icardi, meşin yuvarlağı filelere yollayamayarak takımının beraberlik şansını tepti. Arjantinli yıldız yine de maçtan kopmadı. Mauro Icardi sadece 3 dakika sonra kafa vuruşuyla fileleri sarsarak skoru 3-3'e getirdi. Son dakikada ise Icardi'nin vuruşunda top direkten döndü. Dönen topu tamamlayan Vinicius Junior, Galatasaray'a galibiyeti getirdi.

Icardi bu sezon 3. kez penaltı kaçırdıktan kısa süre sonra gol attı.

mauro-icardiden-taraftarlarini-heyecanlandiran-mesaj-1710659216-8752.webp

İstanbulspor maçı:
▪ 37' Penaltı kaçırdı.
▪ 42' Gol attı.

Manchester United maçı:
▪ 78' Penaltı kaçırdı.
▪ 81' Gol attı.

Kasımpaşa maçı:
▪ 81' Penaltı kaçırdı.
▪ 83' Gol attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN