Merih Demiral Aziz Yıldırım'ı hedef aldı! 'Bazı şahıslar engel oldu...'

Merih Demiral Aziz Yıldırım'ı hedef aldı! 'Bazı şahıslar engel oldu...'

Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli formasını terleten milli savunma oyuncusu Merih Demiral, Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'ı hedef aldı.

Geçtiğimiz yıl yaz transfer sezonunda İtalyan ekibi Atalanta'dan 16,6 milyon euro karşılığında ayrılarak Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli'ye transfer olan A Milli savunma oyuncusu Merih Demiral, Fenerbahçe'nin efsane başkanı Aziz Yıldırım'ı hedef aldı.

TRT Spor'un sorularını yanıtlayan 26 yaşındaki savunma oyuncusu, 2016 yılında Fenerbahçe ile yaşadığı ayrılık hakkında çarpıcı açıklamalara imza attı.

Fenerbahçe'den ayrılış sürecinin kendisinde bir yara oluşturduğunu vurgulayan tecrübeli savunma oyuncusu, "Fenerbahçe benim içimde her zaman bir yara. Çünkü hem Fenerbahçe benden yararlanamadı hem de ben Fenerbahçe'den yararlanamadım. O zamanlar benim çok büyük hayallerim vardı. Şükrü Saraçoğlu'nda oynamak istiyordum. Böyle bir karar almak zorunda kaldım. Bu benim için çok iyi bir karar oldu, kendime Portekiz'de çok şey kattım. Her Türk gencinin hayallerinden birini gerçekleştirdim. Ama Fenerbahçe kalbimde çok büyük yara. O süreç kimsenin istediği gibi olmadı. Bazı şahıslar buna engel oldu" diye konuştu.

A milli yıldız ismin 'Bazı şahıslar buna engel oldu' diyerek hedef aldığı kişinin Fenerbahçe'nin unutulmaz başkanı Aziz Yıldırım olduğu öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN