Muşspor teknik direktörü Sabuncu’dan soyunma odasında efsane konuşma

Eskişehirspor’u 2-3 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası’nda üçüncü tura kalan 1984 Muşspor’un teknik direktörü Serdar Sabuncu’nun soyunma odasında yaptığı konuşma dikkat çekti. Sabuncu, “Maddi olmayan karşılığı olmayan işler vardır. Saat alabilirsiniz ama zamanı alamazsınız. Ev alabilirsiniz ama aileyi alamazsınız. Her şeyiniz olabilir ama huzuru satın alamazsınız. Sahaya çıkmanızı ve huzurlu bir şekilde buradan başımız dik bir şekilde harika bir gün geçirmenizi diliyorum” dedi.

TFF 3. Lig ekibi 1984 Muşspor’un Eskişehirspor’u deplasmanda 2-3 yenmesinin yankıları sürüyor. Muşspor’un galibiyeti sonrası Muş merkezde İstasyon ve Cumhuriyet caddesinde büyük bir coşku yaşandı. Taraftarların galibiyet kutlamaları sosyal medyada kısa sürede viral oldu.

SABUNCU: HER ŞEYİNİZ OLABİLİR AMA HUZURU SATIN ALAMAZSINIZ

Muşspor teknik direktörü Serdar Sabuncu’nun karşılaşma öncesi soyunma odasında yaptığı konuşmada tüm takımın kenetlenerek Sabuncu’yu dinledikleri görülüyor. Oyuncularını motive eden Sabuncu, “Çok güzel bir deneyim, harika bir saha. Gece maçı. Bizi izleyen, bize dua eden birçok yakınımız, ailemiz ve sahaya çıkıp bunu güzelleştirecek olan sizlersiniz. Maddi olmayan karşılığı olmayan işler vardır. Saat alabilirsiniz ama zamanı alamazsınız. Ev alabilirsiniz ama aileyi alamazsınız. Her şeyiniz olabilir ama huzuru satın alamazsınız. Bugün sahaya çıkmanızı, zamanı harika geçirmenizi, ailevi ortamda birlik olmanızı ve huzurlu bir şekilde buradan başımız dik bir şekilde harika bir gün geçirmenizi diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.

Öte yandan evinde Niğde Anadolu Futbol Kulübü ile karşılaşacak olan Muşspor'da bilet fiyatları belli oldu. Biletler çocuk ve kadınlara 20, yetişkinlere ise 40 TL'den satışa sunulacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN