Nihat Doğan'dan Anthony Nwakaeme'ye: 3. Lig ekibi Muşspor'un başlattığı forma kampanyasında rekor kırılması bekleniyor

Nihat Doğan'dan Anthony Nwakaeme'ye: 3. Lig ekibi Muşspor'un başlattığı forma kampanyasında rekor kırılması bekleniyor

3. Lig'de mücadele eden 1984 Muşspor'un başlattığı forma kampanyasında rekor kırılması bekleniyor. Trabzonspor'un eski yıldız futbolcuları ve iş insanlarının da destek sunduğu kampanyada yüzbinlerce forma satışı bekleniyor. Kampanyaya katılan isimler arasında sanatçı Nihat Doğan, Trabzonspor'un eski yıldızı Anthony Nwakaeme ve takımın eski kaptanı Onur Recep Kıvrak gibi isimler de yer alıyor.

YUSUF ÖZGÜR BÜLBÜL

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) şampiyon olarak 18 yıl aradan sonra 3. Lig'e çıkma başarısı gösteren 1984 Muşspor'da 2022-2023 sezonu formaları 349 TL'den satışa sunulmuştu. Kulüp Başkanı Nevzat Kaya, "Formalarımız bugün itibariyle satışa çıkmıştır. Herkesi destek olmaya davet ediyorum" diyerek çağrı yapmıştı.

TRABZONSPOR'UN ESKİ YILDIZLARINDAN DESTEK

3. Lig ekibi, Exxen'de yayımlanan 'Gibi' dizisine de konu olmuştu. Kulüp yaptığı açıklamada Trabzonspor'un eski yıldızı Anthony Nwakaeme'nin 1071, Trabzonspor’un eski kaptanı Onur Recep Kıvrak'ın ise 61 forma aldığı duyurdu.

nev.jpg

TATLI REKABET BAŞLADI

İlk olarak Trabzonspor Asbaşkanı Ertuğrul Doğan’ın 6 bin 161 forma almasıyla başlayan tatlı rekabette şu ana kadar binlerce forma satışı gerçekleşti. Trabzonspor Asbaşkanı Ertuğrul Doğan’ın aldığı formaların ardından Trabzonspor taraftarı olan iş insanları Nevzat Aydın 261, Ali Sinan Yeşilyurt 1061, Yalçın Yeşilyurt 661 ve Yasin Çıplak 19 forma alarak Muşspor’a destek verdi.

YAKLAŞIK 1O MİLYON TL DESTEK

Muşlu iş insanlarından ise ilk olarak kulübün eski başkanı Maşallah Kandemir 449 adet forma alarak bu tatlı rekabete katıldı. Kandemir’in ardından ise Muşlu iş insanı Kemalettin İsaoğlu bin 453, Hakan Sertbakan 575, Muşlu iş insanı Fatih Cengiz 3 bin 49 ve Muşlu sanatçı Nihat Doğan ise 49 adet forma alarak rekabete katılarak memleketlerinin takımlarına destek oldu. İlk günde 13 bin 799 adet forma satışı yapıldığı ve rakamın kısa sürede artacağı belirtiliyor. Yaklaşık 10 milyon TL'ye yakın destek toplandığı öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN