NBA'in efsanevi oyuncusunun forması 11 milyon TL'ye satıldı

NBA'in efsanevi oyuncusunun forması 11 milyon TL'ye satıldı

Basketbol tarihinin efsane oyuncusu Michael Jordan'ın üniversitede giyindiği forması 1.38 milyon dolara (yaklaşık 11 milyon TL) satıldı.

National Basketball Association'da (NBA) rekor sayılara imza atan oyuncusu Michael Jordan’ın North Carolina Üniversitesi’nde okuduğu yıllarda giydiği forma 1.38 milyon dolara (yaklaşık 11 milyon TL) satılarak bir rekor kırdı.

Yaklaşık 11 milyon TL’ye satılan forma, Jordan’ın 1986-1987 sezonunda giydiği Chicago Bulls formasının rekorunu da geçmiş oldu. Jordan’ın Chicago Bulls forması 480.000 dolara satılmıştı.

Satılan formanın Michael Jordan’ın giydiği forma olduğunu dile getiren müzayede evi Heritage Auctions’ın yöneticisi Chris Ivy, “Fiyat gösteriyor ki bu forma her ciddi koleksiyoner için çok önemli” dedi.

1990’larda Chicago Bulls ile 6 şampiyonluk kazanan Michael Jordan şu an Charlotte Hornets’ın sahibi olarak biliniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN