Nihat Kahveci’den Beşiktaş’a sert eleştiri: Futbol topu bile Beşiktaş'a isyan etti

Nihat Kahveci’den Beşiktaş’a sert eleştiri: Futbol topu bile Beşiktaş'a isyan etti

Shakhtar Donetsk’e iki maçta da mağlup olarak UEFA Avrupa Ligi'ne veda eden Beşiktaş, eski futbolcu Nihat Kahveci’nin sert eleştirileriyle karşılaştı. Kahveci, Beşiktaş’ın oyun yapısından kadro tercihlerine kadar birçok noktayı gündeme taşıdı.

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda Shakhtar Donetsk karşısında aldığı 4-2 ve 2-0’lık mağlubiyetlerin ardından eleştiri okları siyah-beyazlılara çevrildi. Kontraspor YouTube kanalında mücadeleyi değerlendiren Nihat Kahveci, Beşiktaş’ın sahadaki görüntüsünü sert sözlerle yorumladı.

Kahveci, ikinci maçtaki oyun temposunun Beşiktaş adına sıfır heyecan içerdiğini belirterek,"İlk maçtan sonra çok sinirliydim ya ilk maça şükrediyorum. 50. saniyede Silva'nın pozisyonuna heyecanlanmıştım. Bu maçta 1 saniye heyecanlanmadım. Top Beşiktaş'ın ayağındayken top isyan etti." dedi.

Kadro tercihleri ve oyuncu değişikliklerini de eleştiren Kahveci, “Oyuna Semih giriyor, yok! Efsane Tayfur Bingöl giriyor, yok! Kim giriyorsa yok! Hoca da 'Jurasek'i eleştirdiniz, alın sol bekte Emir'i' diyor. 'Gedson'u sol önde oynattım' dediniz 'Muçi'yi oynattım' diyor. Bunlar futbolu unutma dersleri almış. Felix baskı yokken topu Mario'ya değil boş tribüne attı. Semih yanına veremiyor. Futbol topu isyan etti bu Beşiktaş kadrosuna.” ifadelerini kullandı.

UEFA Avrupa Ligi'nden elenerek Konferans Ligi'nde mücadelede edecek Beşiktaş Saint Patrick's ile eşleşti. Yaklaşan Saint Patrick’s eşleşmesine de göndermede bulunan Kahveci, “Beşiktaş çöküyor, çöküyor! Şimdi rakibi Saint Patrick's değil mi; İrlanda'ya giderken uçakta yorulur, kramp girer, o maçta da koşamazlar! Yazık! İlk maç sonrası sinirimi hatırlıyorum. Bugün benim ortalığı yıkmam lazım. İlk maça şükreder hale geldik. Beşiktaş'ın bir sonraki oynayacağı maç önceki maça şükrettiriyor.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN