Okan Buruk 3 yıldızın yüzünü bile görmek istemiyor: Hatay karşısında bile döküldünüz ne işiniz var Galatasaray'da

Okan Buruk 3 yıldızın yüzünü bile görmek istemiyor: Hatay karşısında bile döküldünüz ne işiniz var Galatasaray'da

(GS HABERLERİ...) Galatasaray-Hatayspor maçında oynadıkları futbolla bir kez daha hayal kırıklığı yaratan 3 futbolcunun hesabı kesildi. Okan Buruk'un yaz ayı transfer döneminde yeniden yapılanmaya gideceği belirtilirken, yönetimin de 3 yıldız için şimdiden çalışmalara başladığı bildirildi.

Süper Lig'in 31. haftasında Rams Park'ta Hatayspor ile karşı karşıya gelen ve dişli rakibini İcardi'nin golüyle geçen Galatasaray'da Okan Buruk'un iç sahada 19. galibiyetini alarak Lucescu'nun rekorunu kırması büyük dikkat çekerken, Sarı Kırmızlılarda Alanyaspor mesaisinin başladığı belirtildi.

GALİBİYET GÜZEL AMA OYNANAN FUTBOL ENDİŞE VERDİ

Hatayspor galibiyeti yüzleri güldürdü, ancak ortaya konulan futbol sarı-kırmızılı camiada endişe yarattı. Sergilenen kötü oyun ise milli araya bağlandı. Okan Buruk ve ekibi tarafından Hatayspor maçında istenen performansın sergilenmemesinin en önemli sebebi olarak milli arada ritmin kaybolması gösterildi. Galatasaray daha önce de milli aralardan sonraki dönüşlerde sıkıntı yaşamıştı. Cim-Bom’da yine de bu olumsuz tabloya rağmen alınan galibiyet son derece değerli bulundu.

gklw5vuwuaa-ats.jpg

NE ZAHA NE ZİYECH İKİSİ DE SINIFTA KALDI

Hatayspor maçında ilk 11’de sahaya çıkan Zaha ve Ziyech’e olumsuz not verildi. Kasımpaşa maçında sonradan giren ve iyi oynayan iki yıldız, önceki akşam Hatayspor karşısında ise varlık gösteremedi. Teknik kadronun Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper’e dönüş yapacağı öğrenildi. Zaha ve Ziyech’in oyuna sonradan girerek etkili olmalarının hedefleneceği belirtildi.

gklhif8xcaa4yb0.jpg

VİNİCİUS DA ÇOK YETERSİZ

Yaz ayı transfer döneminde bonservislerine herhangi bir ücret verilmeyen 2 futbolcunun lig biter bitmez takımdan gönderileceği belirtilirken, Zaha'nın yeniden Premier Lig'e gidebileceği bildirildi. Toplam değerleri 24 milyon euro olan Zaha-Ziyech ikilisinin fizik olarak hala yetersiz oldukları görülürken, bu iki futbolcunun haricinde Vinicius'un da hayal kırıklığı yarattığı kaydedildi.

HATAY MAÇINDA BİLE DÖKÜLDÜLER

Hatayspor maçından sonra yardımcılarıyla özel bir toplantı yapan Okan Buruk'un Zaha, Ziyech ve Vinicius'un hala yetersiz olduğunu kabul ederken, başarılı teknik adamın 'bu futbolcular oyuna sonradan girecek oyuncular bu belli oldu, sezon sonunda ise bunlarla ilişkimizi kesmeliyiz. Hatayspor karşısında bile dökülen futbolcularda ısrar etmek doğru bir karar değil' ifadelerini kullandığı öğrenildi.

gkmh-uxbyaaz-71.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN