Okan Buruk kötü haberi canlı yayında duyurdu! "Ne zaman döneceğini bilmiyoruz..."

Okan Buruk kötü haberi canlı yayında duyurdu! "Ne zaman döneceğini bilmiyoruz..."

Evinde ağırladığı Sparta Prag'ı 3-2 mağlup eden Galatasaray'da Okan Buruk, sarı-kırmızılı taraftarları üzüntüye boğan haberi canlı yayında resmen açıkladı.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu play-off ilk tur maçında evinde Çek ekibi Sparta Prag'ı konuk eden Galatasaray, rakibini 3-2 mağlup ederek ikinci maç öncesinde büyük avantaj yakaladı. Maçın ardından düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam, kötü haberi canlı yayında duyurdu.

Bu sezon tüm kulvarlarda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, evinde ağırladığı Çek ekibi Sparta Prag'ı 3-2 mağlup ederek bir üst tura yükselme yolunda büyük avantaj yakaladı.

Maçın ardından düzenlediği basın toplantısında kış transfer döneminde takıma katılan Fildişi Sahilli savunma oyuncusu Serge Aurier hakkında konuşan Okan Buruk, 31 yaşındaki savunma oyuncusunun sakatlık geçirdiğini ve sahalara dönüş tarihinin belli olmadığını açıkladı.

Buruk, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Size karşı onların motivasyonu çok yüksek oluyor. Bizim de aynı cevabı vermemiz ve kalite olarak daha iyisini yapmamız gerekiyor. Çok yoğun bir fikstürde gidiyoruz, en büyük sıkıntımız ise çok kalabalık bir kulübemiz yok. Hamle gücümüz savunmada azaldı. Önde daha çok hamle şansımız var. Serge Aurier, Afrika Kupası'ndan geldi. 7 maç oynadı, son maç arka adalesinde çekme oldu. Yener İnce ikinci derece zorlanma olduğunu söyledi. Ne zaman döneceğini bilmiyoruz."

Tecrübeli teknik adamın savunma oyuncusunun sağlık durumu hakkında yaptığı açıklamalar sarı-kırmızılı taraftarları üzüntü içerisinde bıraktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN