Okan Buruk rotasını Mısır'a çevirdi! Galatasaray 3 milyon euroluk yıldıza imza attırıyor. Hayırlı uğurlu olsun

Okan Buruk rotasını Mısır'a çevirdi! Galatasaray 3 milyon euroluk yıldıza imza attırıyor. Hayırlı uğurlu olsun

Süper Lig'de şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Galatasaray'da gelecek sezon için transfer çalışmaları başladı. Takımdan birçok ismin gideceği ifade edilirken sarı-kırmızılı yönetim taze kanlar için harekete geçti. Teknik direktör Okan Buruk rotasını Mısır'a çevirdi! Galatasaray 3 milyon euroluk yıldıza imza attırıyor. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Galatasaray'da gözler yarın oynanacak olan Fenerbahçe derbisine çevrildi. Sahadan 3 puan alarak şampiyonluğunu garantilemek isteyen sarı-kırmızılılarda transfer çalışmaları başladı. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Teknik direktör Okan Buruk rotasını Mısır'a çevirdi! Galatasaray 3 milyon euroluk yıldıza imza attırıyor. Hayırlı uğurlu olsun.

Trendyol Süper Lig’de şampiyonluğa bir puan uzakta olan Galatasaray, 37.haftada önemli bir maça çıkacak. Sarı-kırmızılı takım, 19 Mayıs Pazar günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Sarı-kırmızılılarda hedef ise sahadan 3 puan alarak ayrılmak. Saat 19.00’da başlayacak müsabakada hakem Arda Kardeşler düdük çalacak.

OKAN BURUK ROTASINI MISIR'A ÇEVİRDİ

Kritik derbi öncesi ise Galatasaray cephesinde transfer sürprizleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Gelen son bilgi ise taraftarları heyecana boğdu. Foot Mercato’da yer alan habere göre Galatasaray, Mısır ekibi El Ahly takımında forma giyen 25 yaşındaki Mısırlı stoper Mohamed Abdelmonem’i transfer gündemine aldı.

yeni-proje-2024-05-18t152214-819.jpg

3 MİLYON EUROLUK YILDIZ GALATASARAY'A GELİYOR

Galatasaray’ın futbolcuyla ilgilendiği kaydedildi. Futbolcuyu Fransa Ligue 1 ekiplerinden Monaco’nun da transfer etmek istediği yazıldı.

yeni-proje-2024-05-18t152228-837.jpg

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 3 milyon euro olarak gösterilen Mohamed Abdelmonem, takımında 31 maça çıktı ve 1 gol atma başarısı gösterdi. Abdelmonem’in takımıyla olan sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN