Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı öncesi açıklama

Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı öncesi açıklama

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Hatayspor'u sahasında 1-0 mağlup etti. Teknik direktör Okan Buruk, galibiyetin ardından Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa maçıyla ilgili konuştu.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Hatayspor ile kozlarını paylaştı. Cimbom, sahasında oynadığı karşılaşmayı Mauro Icardi'nin kaydettiği golle 1-0 kazanmayı başardı. Liderliğini sürdüren Galatasaray'da maç sonu teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

EN İYİ KADROMUZLA SAHADAYIZ

Resim

Okan Buruk, Hatayspor galibiyetinin ardından Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa maçı hakkında konuştu. Başarılı çalıştırıcı, sarı-lacivertli ekibin karşılaşmaya U19 takımıyla çıkma ihtimali hakkında ''Fenerbahçe'nin U19 takımıyla çıkıp çıkmaması bizim sorunumuz değil. En iyi kadromuzla sahaya çıkacağız'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Hatayspor maçıyla ilgili olarak ise ''Genel performantan çok memnun değiliz. Uzun bir ara, 17 günden sonra ilk maç, kendi iç saha performansımızın altında kaldık. 1-0 sonrası, çok rahat bir şekilde oynayacağımız oyunlar, kendi kalitemizin altında işler yapınca ikinci golü bulamadık. Bu da onları biraz daha yukarıya çekti. Ama maçın genelinde iyi bir performans, iyi bir iç saha performansı sergileyemedik. Daha iyisini yapmamız gerekiyor bunun. Genel olarak çok istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. Diğer her şey olumlu gibi gözükse de lider Galatasaray performansının altında kaldık. Bunun üstüne çıkmalıyız. Çok daha iyi olmamız gerekiyor'' sözlerini sarf etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN