Okan Buruk'un tutan tek transferiydi! Galatasaray'a 25 milyon euro

Okan Buruk'un tutan tek transferiydi! Galatasaray'a 25 milyon euro

Yaz ayı transfer döneminde bonservisine 9,5 milyon euro ödenen yıldız futbolcu için Napoli devreye girdi. Serie A devinin 27 yaşındaki futbolcuyu çok istediği belirtilirken, Galatasaray yönetiminin bu transferde en az 25 milyon euro bonservis bedeli belirlediği öğrenildi.

Süper Lig'de en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin maç fazlasıyla 5 puan önünde yer alan ve ligde şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da sürpriz bir ayrılık gelişmesi yaşanıyor. Yıldız oyuncunun menajerinin İstanbul'a geldiği ve sarı-kırmızılı idarecilerle ayrılık görüşmesinde bulunacağı belirtildi.

SACHA BOEY 30 MİLYON EURO'YA GİTTİ

Galatasaray, Ocak ayında Sacha Boey'i 30 milyon euro ve 5 milyon euroluk kolay ulaşılabilir bonuslar karşılığında Bayern Münih'e sattı. Boey'in Bayern'e transferi Türkiye rekoru olarak kayıtlara geçti. Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen ve Fenerbahçe'nin 5 puan önünde bulunan Galatasaray'da sürpriz bir ayrılık gelişmesi daha yaşanıyor.

DAVINSON SANCHEZ'İN MENAER İSTANBUL'A GELDİ

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Davinson Sanchez'in menajeri Fernando Villarreal, Galatasaray yönetimi ile görüşmek için İstanbul'a geldi. Kolombiyalı yıldızın menajeri, Galatasaraylı yetkililerle yapacağı görüşmede oyuncusuna ilgi gösteren takımları ileteceği ve transferde kolaylık isteyeceği iddia ediliyor.

NAPOLI KİM MİN JAE'NİN YERİNİ DAVİNSON'LA DOLDURACAK

Haberde; Villarreal'in İstanbul'a gelme sebebi olarak Serie A ekibi Napoli'nin oyuncuya olan ilgisi öne sürüldü. Villarreal, Galatasaray yönetimi ile görüştükten sonra Napoli yetkilileri ile görüşmek için İtalya'ya gidecek.

davinson-sanchez-den-liverpool-lu-yildiz-oneri-ben-de-cok-aci-cektim-701a8.jpg

Bu sezon başında Galatasaray'ın Tottenham'dan 9.5 milyon euro karşılığında transfer ettiği 27 yaşındaki stoper, bu sezon çıktığı 27 maçta 3 gol 2 asistlik katkı sağladı.

KASIMPAŞA MAÇINDA OYNAMAYACAK

Galatasaray'ın bu sezon en dikkat çeken transferleri arasında yer alan Davinson Sanchez, Beşiktaş derbisinin ardından sakatlık geçirdi. Kolombiyalı yıldız Çaykur Rizespor ile oynanan maçın kadrosunda yer almazken Kasımpaşa ile oynanacak karşılaşmada da forma giymesi beklenmiyor.

Öte yandan sakatlıkları bulunan Davinson Sanchez ile Abdülkerim Bardakcı’da 1. derece zorlanma tespit edildi. İki futbolcunun da Kasımpaşa maçında oynaması beklenmiyor. Yine de yoğun tedavi uygulanacak.

DAVİNSON SANCHEZ TUTAN TEK TRANSFERDİ

Yaz ayı transfer döneminde kadroya katılan yabancı futbolcular içerisinde 'tutan tek transfer' yakıştırmaları alan Davinson için Galatasaray yönetiminin en az 25 milyon euro hedeflediği belirtilirken, Nelsson'un da takımdan ayılma ihtimalini gözeten Okan Buruk'un lig biter bitmez en az 2 stoper transferini hedeflediği belirtildi. Daha önce Ali Koç'tan Eljif Elmas ve Kim Min Jae'yi transfer eden Napoli'nin bu sefer Dursun Özbek ile masaya oturmaya hazırlanması bir hayli dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN