Okan Buruk'un vazgeçilmeziydi! Aslan'ın yıldızı veda ediyor: İmza an meselesi!

Okan Buruk'un vazgeçilmeziydi! Aslan'ın yıldızı veda ediyor: İmza an meselesi!

Süper Lig'de oynadığı son 13 maçın tamamından zaferle ayrılan Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekibin sezonun sona ermesiyle birlikte yıldız ismiyle vedalaşacağı öne sürüldü.

Spor Toto Süper Lig'in 25. hafta karşılaşmasında bu akşam evinde Kasımpaşa'yı ağırlayacak Galatasaray'da hareketli saatler yaşanıyor. 2018-2019 sezonundan bu yana Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan Galatasaray, yıldız ismi ile vedalaşmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Mertens, Torreira, Dubois, Icardi ve Sergio Oliviera gibi yıldız isimleri kadrosuna katan Galatasaray, kış transfer döneminde de Kaan Ayhan, Nicolò Zaniolo ve Ayomide Adekugbe takviyeleriyle kadrosunu güçlendirdi.

Süper Lig'de oynadığı son 13 maçın tamamını kazanarak tekrarlanması güç bir başarıya imza atan Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun sezonun sona ermesiyle birlikte takımdan ayrılacağı öne sürüldü. Bu sezon gösterdiği performansla dev takımları peşinden sürükleyen yıldız futbolcu İtalyan devi Milan yolcusu.

KEREM AKTÜRKOĞLU TARİHE GEÇECEK

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Serie A'nın son şampiyonu Milan, 24 yaşındaki yıldız ismi kadrosuna katma konusunda ısrarcı.

İtalyan devi genç yıldız için ilk etapta 8 milyon euroyu gözden çıkarttı. Ancak sarı-kırmızılı ekip bu teklifi düşük bularak geri çevirdi.

AA-20230108-29941889-29941886-FENERBAHCE_GALATASARAY (Large)

İtalyan devi sezon sonunda Galatasaray'ın kapısını bir kez daha çalacak. Sarı-Kırmızılıların başarılı futbolcu için beklentisi en az 15 milyon euro. Milan'ın bu rakama çıkması durumunda 2023-24 sezonu öncesi Galatasaray'da ilk ayrılık Kerem Aktürkoğlu ile yaşanacak. Genç yıldızın Milan'a transfer olmaya sıcak baktığı öne sürüldü.

Kerem Aktürkoğlu transferinin 15 milyon euro ve üstü bir rakamla gerçekleşmesi halinde milli futbolcu Galatasaray tarihine adını yazdıracak. Kerem Aktürkoğlu söz konusu durumda 2011-2012 sezonu başında 13 milyon euro karşılığında Galatasaray'dan ayrılan Arda Turan'ı geride bırakacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN