Ömer Üründül'den dikkat çeken çıkış: Artık yabancı hakem şart yoksa lig bitmez

Spor yorumcusu Ömer Üründül, son haftalarda artan hakem hatalarına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Üründül, "Bugünkü şartlarda bu ligin bitmesi çok zor. Büyük takımların tüm maçlarına yabancı hakem getirilmesi şart." dedi.

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan art arda gelen hakem hataları açıklamalarının ardından dikkat çeken bir çıkış da ünlü spor yorumcusu Ömer Üründül'den geldi. TRT Spor'da açıklamalarda bulunan Üründül, büyük takımların tüm maçlarına yabancı hakem getirilmesi gerektiğini belirtti. Üründül, aksi takdirde ligin bitmesinin çok zor olduğunu söyledi.

Üründül'ün açıklamaları şöyle;

"1988'den beri spor yorumcusuyum. Ara ara çok kızdığım, karşısında olduğum bir konuyu bugün ben savunuyorum. Bugünkü şartlarda bu ligin bitmesi çok zor. Büyük takımların tüm maçlarına yabancı hakem getirilmesi şart. Bunun tam karşıtı bendim ama başka çıkar yol görmüyorum. Başka türlü bu işin sonu yok. "

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN