Osayi Samuel'den gündem yaratacak açıklamalar

Osayi Samuel'den gündem yaratacak açıklamalar

Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcusu Osayi Samuel, Trabzonspor maçında çıkan olaylar hakkında konuştu. Gündem yaratacak açıklamalara imza atan Osayi, sahaya atlayan Trabzonsporlu taraftarlarda bıçak olduğunu iddia etti.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasında çıkan olayların yankıları devam ediyor. Maç sonunda çıkan kavgada en çok konuşulan isim olan Osayi Samuel, ülkesinin basınına gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

YAPTIKLARIM ADRENALİNDEN

gjgryeawuaehbr4.jpeg

Brila TV'ye konuşan Fenerbahçe'nin Nijeryalı yıldızı, maç sonunda karıştığı kavganın sebebini 'Adrenalin' olarak gösterdi. Osayi Samuel, yaptığı açıklamada ''Sanırım yaptıklarım adrenalinden de kaynaklanıyordu. İlk dakikadan itibaren bize cisimler fırlattıklarını bildiğim için içimde bir huzursuzluk vardı. Sadece ben değildim, arkadaşlarını savunmak için mücadele eden başka takım arkadaşlarım da vardı'' ifadelerini kullandı.

NASIL NEFSİ MÜDAFAA OLMAZ!

gjgq33rxaaa8dqu.jpeg

Osayi Samuel, PFDK sevkleri öncesinde adeta kendisini savundu. Yaptıklarının geçerli bir sebebi olduğunun altını çizen Nijeryalı futbolcu, ''Bazı insanlar yaptıklarımın nefsi müdafaa olmadığını söylüyor. Biri size elinde bir bıçakla geliyorsa bu nasıl nefsi müdafaa olmaz! Tribünlerden çıkıp sahaya geliyorlar. Sadece takımımı ve arkadaşlarımı savunmak zorundaydım. Daha önce hiç yaşamadığım bir durumdu. Çok korkutucuydu'' dedi.

ELLERİNDE BIÇAKLAR VARDI

gjgrg1zw0aa-1qt.jpeg

Fenerbahçe'nin bu sezonki başarısında büyük pay sahibi olan Osayi Samuel, Trabzonspor maçıyla ilgili şok bir iddiada da bulundu. Sahaya giren taraftarların elinde bıçaklar olduğunu söyleyen Osayi, ''Bir şekilde maçı kazanmayı başardık, çünkü çok iyi oyuncularımız var. Yolumuza birçok engel koymaya çalışsalar da yine de kazanmanın bir yolunu bulduk. 3-2 kazandık. Açıkçası, Türkiye'de çoğu takım sahanın ortasında kutlama yapmayı sever. Biz de öyle yaptık. Evimizde tek maç kaybettik ve o da Trabzonspor'a karşıydı, onlar da sahanın ortasında sevindi. Ortada kutlama yaptılar. Orada hiçbir şey olmadı. Biz sahanın ortasında sevinince, bazı taraftarlar sahaya girdi, ellerinde bıçaklar vardı ve takıma saldırmaya çalıştılar'' ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN