Panathinaikos'tan altın değerinde 3 puan

Panathinaikos'tan altın değerinde 3 puan

Yunanistan Süper Ligi'nin 22. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Panserrakios deplasmanına konuk oldu. Fatih Terim'in ekibi, rakibini 3-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda dev bir adım attı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI


Yunanistan Süper Ligi'nin 22. haftasında Panserraikos ile Panathinaikos kozlarını paylaştı. Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos, deplasmandan istediği sonuçla döndü.

İlk yarıda harika bir futbol ortaya koyan Panathinaikos, 8. dakikada Benjamin Verbic ve 31. dakikada Sebastian Palacios'un golleriyle soyunma odasına 2-0 önde gitti.

İkinci yarıda etkili futbolunu sürdüren Panathinaikos, 90. dakikada Jeremejeff'in kaydettiği golle aradaki farkı 3'e çıkardı ve sahadan galibiyetle ayrılmayı başardı. Öte yandan Panathinaikos'ta Samet Akaydin ve Vitor Hugo maça ilk 11'de başlarken, Bakasetas yedekler arasında yer aldı.

Fatih Terim'in Panathinaikos'u, Panserraikos'u deplasmanda 3-0 mağlup ederek puanını 50'ye çıkarmayı başardı. Yoncalar, lider PAOK ile puan durumunu eşitledi. Panathinaikos, önümüzdeki hafta sahasında Lamia ile kozlarını paylaşacak

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN