RAMS Başakşehir'in Polonyalı forveti Krzysztof Piatek, bu sezon gösterdiği performansla dikkat çekti. Deneyimli forvetin gol yollarındaki etkili performansıyla birlikte ortaya bir transfer iddiası atıldı. Piatek'in Katar takımına rekor bedelle transfer olduğu belirtildi.
Başakşehir’in gol yollarındaki en etkili ismi Krzysztof Piatek için dikkat çeken bir transfer gelişmesi yaşandı. İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Polonyalı golcü, Katar’ın köklü kulüplerinden Al Sadd ile anlaşma sağladı.
La Gazzetta dello Sport’un haberine göre, Piatek, Al Sadd’dan gelen 3 yıllık sözleşme teklifini kabul etti. Transferin resmiyet kazanması halinde Katar temsilcisi, Başakşehir’e bonuslarla birlikte toplam 10 milyon euro bonservis ödeyecek.
KULÜP TARİHİNE GEÇECEK
Başakşehir’in Temmuz 2023’te Hertha Berlin’den kadrosuna kattığı Piatek, sadece bir sezon içinde takımın hücum hattındaki en önemli parçası haline geldi. 29 yaşındaki forvet, bu sezon turuncu-lacivertli forma altında çıktığı 44 maçta 30 gol atıp 5 asist yaptı.
Transferin gerçekleşmesi halinde Piatek, kulüp tarihindeki en yüksek üçüncü bonservisli satış olacak.