Pogba: Dünya Kupası şampiyonluk madalyam çalındı

Pogba: Dünya Kupası şampiyonluk madalyam çalındı

İngiliz devi Manchester United'ın Fransız yıldızı Paul Pogba, geçen hafta Atletico Madrid ile oynadıkları UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçı sırasında evine giren hırsız tarafından 2018 FIFA Dünya Kupası şampiyonluk madalyasının çalındığını açıklayarak ''"Annemin mücevherleri ve Dünya Kupası şampiyonluk madalyam çalındı." dedi.

Fransız yıldız Paul Pogba, Dünya Kupası şampiyonluk madalyasının çalındığını açıkladı.

Fransa'nın Le Figaro gazetesine konuşan Pogba, geçen hafta Atletico Madrid ile oynadıkları UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçı sırasında evine hırsız girmesi hakkında açıklama yaptı.

Çalınan değerli eşyalar hakkında Pogba şunları söyledi:

"Annemin mücevherleri ve Dünya Kupası şampiyonluk madalyam çalındı. Beni en korkutan şey, bu olay sırasında iki çocuğumun dadıyla evde olmasıydı. Her şeye kulak misafiri oldu, karımı ve güvenliği aradı, sonra kendini çocuklarla bir odaya kilitledi. Birkaç gün şok yaşadı."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN