Beşiktaş'ın unutulmaz ismi Portekizli Ricardo Quaresma, Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş'ın, şampiyonluk yarışı verecek durumda olmadığını vurguladı.
Kartal'ın eski yıldıı, Record gaming'e verdiği röportajda Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray hakkında konuşan Portekizli yıldız, "Açıkçası üzgünüm, çünkü Beşiktaş hedefi olan kupalar için mücadele etmekten çok uzak. Ne kadro olarak ne de oynanan futbol olarak hoşuma giden bir takım var ortada. Dürüst olmak gerekirse, gerek oyuncu gerekse teknik direktör seçimlerinde daha dikkatli olmaları gerektiğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.
Quresma ayırca "Taraftar olarak elbette üzülüyorum. Kulübümün böyle bir dönemden geçmesini görmek beni üzüyor. Ama futbolun doğası bu. Umarım gelecek sezon Galatasaray'la rekabet edebilecek seviyede olurlar. Fenerbahçe de Beşiktaş'tan çok daha iyi değil; ama şu anda ligde çok güçlü bir Galatasaray görüyorum. Kadro ve teknik direktör açısından, bir taraftar olarak hiç memnun değilim." dedi.
