Real Madrid'in efsane ismi Galatasaray'a geliyor! 432 gol 197 asist... Yer yerinden oynayacak!

Real Madrid'in efsane ismi Galatasaray'a geliyor! 432 gol 197 asist... Yer yerinden oynayacak!

Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Real Madrid'in efsane ismine kancayı taktı. Aslan, tarihi transfer hamlesi için çalışmalara başladı.

Trendyol Süper Lig'in 22. hafta karşılaşmasında bu akşam evinde İstanbulspor'u ağırlayacak Galatasaray, transfer operasyonuna başladı. Sarı-kırmızılı ekip, Real Madrid'in efsane ismini kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. Sarı-kırmızılı ekip, tarihi transfer hamlesi için kolları sıvadı.

Icardi dışındaki hücum oyuncularından bu sezon yeteri kadar katkı alamayan Galatasaray, gol yollarını güçlendirme kararı aldı. Sarı-kırmızılı ekip, Real Madrid'in efsane ismini transfer listesine ekledi.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde tüm kulvarlarda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen sarı-kırmızılı takım, Icardi'nin yanına üst düzey bir takviye yapmak için girişimlere başladı. Aslan, tarihe geçecek transfer hamlesi için çalışmalara başladı.

Sabah'ın haberine göre; Sarı-kırmızılı ekibin Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Suudi Arabistan ekibi Al Ittihad formasını terleten Fransız süper yıldız Karim Benzama'nın transferi için harekete geçti.

Timur'un golcü futbolcu hakkında araştırmalara başladığı ve Al Ittihad ile ilk teması kurmaya hazırlandığı öne sürüldü. Aslan'ın yıldız golcüyü sezon sonuna kadar kiralık olarak takıma kazandırmayı hedeflediği iddia edildi.Karim Benzema happy at Al Ittihad amid exit speculations

Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan 36 yaşındaki yıldız golcü bu sezon Suudi Arabistan ekibinde 20 maçta görev alırken takımına 12 gol 5 asistlik katkı sundu.

2009 yılında 35 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Real Madrid'e transfer olan yıldız golcü, geçtiğimiz yaz transfer döneminde bedelsiz olarak İspanyol ekibinden ayrılmıştı.

Futbol hayatı boyunca 816 karşılaşmada görev alan Fransız golcü, bu karşılaşmalarda 432 gol 197 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (16)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
16 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN