Resmen açıklandı! Fenerbahçe'de Jorge Jesus şoku: Beşiktaş derbisine günler kala Fenerbahçe'ye kötü haber!

Resmen açıklandı! Fenerbahçe'de Jorge Jesus şoku: Beşiktaş derbisine günler kala Fenerbahçe'ye kötü haber!

Gelecek hafta sonu evinde Beşiktaş'ı ağırlayacak Fenerbahçe'de Jorge Jesus şoku yaşanıyor. Brezilya basınına verdiği röportajda sarı-lacivertli ekipten ayrılma sinyalleri veren tecrübeli hocadan kötü haber geldi.

Son olarak Spor Toto Süper Lig'in 26. hafta karşılaşmasında konuk olduğu Alanyaspor'u 1-3 ile geçerek Galatasaray ile arasındaki puan farkını eriten Fenerbahçe, milli maçlar dolayısıyla Spor Toto Süper Lig'e verilen arayı iyi değerlendirmek için Rus devi Zenit ile hazırlık maçında karşı karşıya kaldı. Karşılaşma 2-2 sona ererken Fenerbahçe'de Jorge Jesus şoku yaşandı.

Geliri, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremden etkilenen depremzedelere aktarılacak hazırlık karşılaşmasında evinde Zenit'i ağırlayan Fenerbahçe, rakibi ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından Fenerbahçe'de Jesus şoku yaşandı.

KANARYA'DA JORGE JESUS ŞOKU

Geçtiğimiz günlerde Brezilya basınına konuşan tecrübeli teknik adam Jorge Jesus, sezon sonunda sarı-lacivertli ekipten ayrılabileceğinin sinyallerini verdi. Jesus'un açıklamaları sonrasında sarı-lacivertli ekibin Jesus ile devam edip etmeyeceği merak konusu oldu.

Bu gelişmeler yaşanırken Fenerbahçe, geçen hafta Alanyaspor'un konuğu oldu. Kanarya karşılaşmadan zaferle ayrılırken başarılı teknik adam Jorge Jesus, kırmızı kart görerek yedek kulübesini terk etti.

TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) Alanyaspor maçında kırmızı kart göre deneyimli teknik adama bir ceza verip vermeyeceği merak konusu oldu. PFDK, Fenerbahçe- Zenit karşılaşmasının hemen ardından söz konusu konudaki kararını açıkladı.

PFDK, Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus'a 1 maç men ve 130 bin TL para cezası verdi. Kurul ayrıca, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e 21 gün hak mahrumiyeti ve 50 bin TL para cezası, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a ise 200 bin TL para cezası verdi.

PFDK tarafından verilen ceza nedeniyle tecrübeli teknik adam gelecek hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe- Beşiktaş karşılaşmasında takımının başında olamayacak. Kanarya bu sezon Jesus yönetiminde çıktığı 'derbi' maçlarda rakip filelere gol atamazken yalnızca 1 puan elde edebildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN