Resmen açıklandı: Trabzonspor'dan büyük sürpriz! Nwakaeme geri dönüyor

Resmen açıklandı: Trabzonspor'dan büyük sürpriz! Nwakaeme geri dönüyor

Ahmet Ağaoğlu'nun istifası sonrasında olağanüstü kongre kararı alan Trabzonspor'da yeni başkan Ağaoğlu yönetiminde asbaşkan olarak görev yapan Ertuğrul Doğan oldu. Doğan, bordo-mavili ekibin 18. başkanı olurken Doğan'ın yönetiminde yer alan Nevzat Kaya, geçtiğimiz yaz transfer döneminde takımdan ayrılan Anthony Nwakaeme hakkında müjdeli haberi verdi.

Geçtiğimiz sezon 38 yıl aradan sonra şampiyonluğa ulaşmasına rağmen bu sezon Spor Toto Süper Lig'de ve Avrupa'da gösterdiği performansla beklentilerin altında kalan son şampiyon Trabzonspor'da yeni başkan Ertuğrul Doğan oldu. Doğan'ın yönetiminde yer alan Nevzat Kaya, geçtiğimiz yaz transfer döneminde takımdan ayrılan Anthony Nwakaeme hakkında müjdeli haberi verdi.

Ahmet Ağaoğlu'nun istifası sonrasında olağanüstü kongre kararı alan Trabzonspor'da yeni başkan Ağaoğlu döneminde asbaşkan olarak görev yapan Ertuğrul Doğan oldu. Doğan, tek aday olarak girdiği seçimde 1129 geçerli oyun 919’ni alarak başkanlığa seçildi. Doğan, Karadeniz ekibinin 18. başkanı oldu.

Hayri Gür Spor Salonu’nda iki gün süren ve tek listenin yer aldığı genel kurulda oy kullanma hakkı olan 9 bin 278 üyenin 1231’i toplam 19 sandıkta oy kullandı. Doğan, 1129 geçerli oyun 919’unu alarak, aralık 2024 yılına kadar başkanlığa getirildi.

ert.jpg

SON 31 YILDAKİ EN GENÇ BAŞKAN

46 yaşındaki Ertuğrul Doğan ayrıca 2005 yılında başkanlığa seçilen Nuri Albayrak ile beraber Trabzonspor'un son 31 yıldaki en genç başkanı oldu.

2005 yılında başkanlığa seçilen Nuri Albayrak'ta Ertuğrul Doğan gibi 46 yaşında bordo-mavili ekipte başkanlığa seçilmişti. Karadeniz ekibinde Albayrak'tan önceki en genç başkan ise 1992 yılında başkanlığa seçilen Sadri Şener'di.

Doğan, söz konusu tarihte başkanlığa seçilen Sadri Şener'den sonra Trabzonspor'un son 31 yıldaki en genç başkanı oldu.

NWAKAEME MÜJDESİ: SEVE SEVE GETİRİRİM

Kongre salonunda Trabzon yerel basınından HaberTS'ye açıklamalarda bulunan Ertuğrul Doğan'ın listesinde yer alan Nevzat Kaya, geçtiğimiz yaz transfer sezonunda takımdan ayrılan Nijeryalı yıldız Nwakeme hakkında müjdeli haberi verdi.

"Trabzonspor'u para için mi bıraktın?" dedirtecek transfer! Nwakame'nin yeni takımı şaşırttı

Nijeryalı yıldıza olan yakınlığı ile bilinen Kaya, golcü futbolcunun Trabzonspor'a geri dönebileceğini vurgulayarak “İnşallah neden olmasın. Haftada bir görüşüyoruz. O İstanbul’a gelince, ben Suudi Arabistan’a gidince mutlaka görüşüyoruz. Yeni yönetim, başkan, hoca isterse seve seve getiririm yani. Hiç problem değil. Yeter ki, hoca ve başkan istesin.” dedi. Kaya'nın açıklamaları bordo-mavili taraftarları heyecanlandırdı.

Yeni yönetimin Nijeryalı yıldız ile masaya oturması ve golcü futbolcunun yeniden bordo-mavili formayı giymesine kesin gözüyle bakılıyor.

ŞAMPİYONLUKTA BAŞROL OYNAMIŞTI

Nwakaeme, bordo- mavili forma altında çıktığı 145 maçta 57 gol atarken 40 kez de asist yapmış ve bir Süper Lig, bir Türkiye Kupası bir kez de TFF Süper KUpa şampiyonluğu yaşamıştı. Nwakaeme geçen sezon 15 gol atarken 11 kez de asist yapmıştı. Nijeryalı yıldız tarihi şampiyonlukta büyük rol oynamıştı.

Resim

"TEBRİKLER BAŞKAN"

Kaya'nın bu açıklamasının ardından sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşımda bulunan Nwakaeme paylaşımında Nevzat Kaya'nın fotoğrafına yer verdi.

Nijeryalı yıldız "Tebrikler Başkan. Çıktığın bu yolda başarılar dilerim." dedi.

Resim

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN