Rıdvan Dilmen Adana Demirspor maçındaki hakem kararlarına isyan ederek veda etti: Dayanacak gücüm kalmadı

Rıdvan Dilmen Adana Demirspor maçındaki hakem kararlarına isyan ederek veda etti: Dayanacak gücüm kalmadı

Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile berabere kalan Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında ağır yara aldı. Karşılaşmayı TV8,5 ekranlarında izleyiciyle buluşan "%100 Futbol" adlı programda yorumlayan sarı-lacivertli ekibin efsane ismi Rıdvan Dilmen, karşılaşmadaki hakem kararlarına isyan ederek programa veda etti.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaşan Fenerbahçe, rakibi ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında ağır yara aldı. Karşılaşmada Mert Hakan Yandaş'ın attığı gol geçersiz sayılırken ev sahibi takıma ise iki penaltı verilmesi maçın önüne geçti.

Karşılaşmanın ardından canlı yayında açıklamalarda bulunan sarı-lacivertli ekibin efsane ismi ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, canlı yayında programa veda ederek herkesi şaşırttı.

İtalyan teknik adam Montella yönetimindeki Adana Demirspor'a konuk olan Fenerbahçe, rakibi ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında ağır yara aldı. Sarı-lacivertli ekip ile lider Galatasaray arasındaki puan farkı 6'ya yükselirken maçın hakemi Ali Palabıyık'ın kararları tartışmalara neden olarak maçın önüne geçti.

RIDVAN DİLMEN CANLI YAYINDA VEDA ETTİ: HAKKINIZI HELAL EDİN

Mert Hakan Yandaş'ın attığı golün iptal edilmesi ve karşılaşmada ev sahibi ekibe iki penaltı verilmesi sarı-lacivertli camianın tepkisini topladı.

Karşılaşmayı TV8,5 ekranlarında izleyiciyle buluşan "%100 Futbol" adlı programda yorumlayan sarı-lacivertli ekibin efsane ismi Rıdvan Dilmen, canlı yayında programa veda ederek herkesi şaşırttı.

null

"ACUN KARDEŞİM DE HAKKINI HELAL ETSİN"

Kanalın sahibi Acun Ilıcalı ve ekran başındaki izleyicilerden helallik isteyen sarı-lacivertli camianın efsane ismi Rıdavan Dilmen, 'dayanacak gücüm kalmadı' diyerek bir daha programda yer almayacağına dair sinyaller verdi. Rıdvan Dilmen şunları söyledi:

"Neyin analizini yapacağım? Acun kardeşim de hakkını helal etsin, izleyen taraftarlar da hakkını helal etsin. Parasında pulunda olmadım hiç. Allah herkese ekmeğini nasip etsin. Hakkınızı helal edin bundan dolayı ama dayanacak gücüm kalmadı. Olmazsa Fenerbahçe ilk defa mı şampiyon olmayacak? Ben burada Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor şampiyonluklarında konuştum. Mesele başka. Karanlığa gömüldük.

TV 8.5 ailesine, tüm futbolseverlere ve kendime saygım olmasa ben bu programı yapmazdım. Asla yapmazdım. Bugün sahada bir katliam vardı. Ne oyuncu değiştirmesi, ne oyunu, ne taktiği! Resmen operasyon yapıldı. Türk futbolunda güven bitti"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (16)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
16 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN