Rıza Çalımbay’dan ağlatan açıklama! Beşiktaş'ın yeni hocası taraftarları duygulandırdı

Beşiktaş spor kulübünden flaş hamle! Burak Yılmaz'ın istifa etmesinin ardından Beşiktaş'ın yeni hocasının kim olacağı merak konusu oldu. Gelen son dakika açıklaması ise spor gündemine bomba gibi düştü. Burak Yılmaz'ın istifasının ardından teknik direktörlük koltuğuna Rıza Çalımbay geçiyor! Usta hocadan ağlatan Beşiktaş açıklaması. Beşiktaş'ın başına gelmeden taraftarın gönlünü şimdiden kazandı. İşte Beşiktaş'ın Rıza Çalımbay hamlesinin perde arkası...

Dün akşam Konferans Ligi'nde ağır bir mağlubiyet alan Beşiktaş'ta teknik direktör değişikliği yaşanıyor. Siyah-beyazlı kulüpte Burak Yılmaz istifa kararı aldı. Peki Burak Yılmaz'ın yerine hangi hoca getirilecek. Beşiktaşlı yöneticiler harekete geçti, Rıza Çalımbay teknik direktör olarak getiriliyor. Usta hocanın canlı yayında yapmış olduğu açıklama ise tüm Beşiktaş taraftarlarını ağlattı.

BURAK YILMAZ'IN YERİNE KİM GETİRİLECEK?

Burak Yılmaz'ın ardından boşalan teknik direktörlük koltuğuna Rıza Çalımbay'ın getirilmesi bekleniyor. Spor Arena'nın edindiği bilgiye göre; Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Emre kocadağ önceki akşam teknik direktör Rıza Çalımbay çağırarak kongreye kadar anlaşmak istediklerini ifade etti ve fiyat konusunda görüşlerini almak istedi.

riza-calimbaydan-aglatan-aciklama-besiktasin-yeni-hocasi-taraftarlari-duygulandirdi.jpg

RIZA ÇALIMBAY'DAN AĞLATAN AÇIKLAMA! TARAFTARIN GÖNLÜNÜ ŞİMİDEN KAZANDI

Canlı yayında 'Beşiktaş'tan teklif gelirse hocalık için gider misiniz?' sorusuna yanıt veren Rıza Çalımbay, şu ifadeleri kullandı:

"Bana bir görev gelse Beşiktaş'ta zorda olsa koşarak giderim. Bana 1 aylık antrenör olur mu diyorlar. 1 ay sonra kongre var diyorlar ama Beşiktaş takımı zordaysa bana da o görevi verdiler mi koşa koşa giderim. Niye gitmiyim! Çünkü biz bu haldeysek Beşiktaş sayesinde. O camianın bana verdiklerini benimde vermem lazım. O yüzden tereddütsüz düşünmeden giderim."

riza-calimbaydan-aglatan-aciklama-besiktasin-yeni-hocasi-taraftarlari-duygulandirdi-1.jpg

ÇARPICI AÇIKLAMALARDA BULUNMUŞTU

Daha öncede Beşiktaş ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Çalımbay, "Beşiktaş'ta çalışsam 50 kupa kaldırırım. Sivas'ı Avrupa'ya götürmüşüm, Türkiye'ye puanlar kazandırmışım. Türkiye Kupası'nı da aldık. Tarihinde olmayan şeyler. Onları başaran bir kişi daha iyi kadrolarla, imkanlarla daha büyüğünü başarabilir. Mevcut Beşiktaş kadrosu şampiyonluğa oynayacak bir kadro. Bu arkadaşlarımızın yüzde 80'i 90'ı hazır gelmemiş. Bizim en önem verdiğimiz şeydir o. Hazırlık döneminde oyunculara farklı yüklemeler yaparız. Alınan oyuncuların kariyerleri çok iyi ama fizik olarak hazır olmayan arkadaşlar var. Beşiktaş takımı ne ligden ne şampiyonluktan kopar" demişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN