Şakası yok! Bu gidişle Arda Güler Ancelotti'nin Real Madrid kariyerine son verecek!

Şakası yok! Bu gidişle Arda Güler Ancelotti'nin Real Madrid kariyerine son verecek!

Real Madrid formasıyla ilk golünü atan ve Carlo Ancelotti'ye gereken mesajı gönderen Arda Güler büyük sevinç yaratırken, Fatih Terim'in derbi maçından galibiyetle ayrılması Yunanistan'da ses getirdi. Enes Ünal'ın takımına 1 puan kazandırmasının yanı sıra Orkun Kökçü'nün harika performansı ise 'Avrupa'da Türklerin gecesi' yakıştırmalarını aldı.

Avrupa'nın birçok farklı liginde kariyerini sürdüren milli oyuncular, geride bıraktığımız haftaya damga vurdu. Yıldız isimler, gösterdikleri performanslarla takımlarına puanlar kazandırarak önemli bir başarıya imza attı. Gelin o performansları inceleyelim...

JOSELU KAÇIRDI ARDA GÜLER ATTI

Sezon başında Real Madrid'e sansasyonel bir transfer gerçekleştiren Arda Güler, hem sakatlıkları hem de fiziksel yetersizliği nedeniyle fazla süre bulamamıştı. Ancak her geçen gün antrenmanlarda kendisini daha çok gösteren Arda Güler, bu çalışmasının karşılığını Celta Vigo maçında aldı.

arda-guler-rev.jpg

SOLUYLA GEÇTİ SAĞIYLA BIRAKTI

Yıldız oyuncu, Real Madrid'in Celta Vigo karşılaşmasında 89. dakikada oyuna girdi. Oyuna girmesinin hemen ardından 90+4'ncü dakikada ceza sahası içinde topu alır almaz kaleciyi çalımlayan milli oyuncumuz, şık bir vuruşla topu ağlara göndererek Real Madrid formasıyla ilk golüne imzayı attı.

AKAN OYUNDA 1 GOL ATILDI O DA ARDA'DAN

Ayrıca 90 dakika sonunda Real Madrid basınının Carlo Ancelotti'yi hedef alarak 'Joselu'yu, Diaz'ı bırak Arda Güler'e bak' göndermesi Madrid cephesinde oldukça dikkat çekti. 4-0'lık maçta akan oyunda sadece 1 gol atan Real Madrid, onu da Arda'nın ayağından buldu. Arda Güler'i sık sık yedek kulübesinde oturttuğu için eleştirilen İtalyan teknik adamın yıldız oyuncu için artık daha fazla kafa yorum Arda'ya ilk 11'de yer açması gerekecek.

ORKUN KÖKÇÜ ÖYLE BİR GOL ATTI Kİ...

Benfica'da forma giyen milli oyuncu Orkun Kökçü, performansıyla yıldızlaşan bir diğer isim oldu. Yıldız isim, takımının Estoril ile oynadığı karşılaşmada 1 gol, 1 asistlik performansıyla maça damga vurdu. Maçın yıldızı seçilen Orkun, bu sezonki 3 gol ve 9'ncu asistine ulaştı.

2124003.jpg

KENAN KARAMAN ÇİFT HANELERİ YAKALADI

Bundesliga 2 ekibi Schalke'de forma giyen Kenan Karaman, takımına 1 puanı aldı desek yanlış olmaz. Tecrübeli oyuncu, takımının ilk golünü kaydederken, dakikalar 90+2'yi gösterdiği sırada skoru 3-3 yapan beraberlik golünün asistini de yapmayı başardı. Kenan Karaman, bu sezon Schalke'de 10 gol, 6 asist istatistikleriyle mücadele ediyor.

ENES ÜNAL BOURNEMOUTH'A 1 PUAN KAZANDIRDI

Geçirdiği uzun süreli sakatlığın ardından devre arasında Getafe'den Bournemouth'a katılan Enes Ünal, Bournemouth ile ilk golünü buldu. Takımının Sheffield United'a karşı 2-1 geride olduğu mücadelede 90+1'nci dakikada sahneye çıkan Enes Ünal, attığı golle takımına 1 puanı getirerek taraftarını sevince boğdu.

542578.jpg

MİLLİ TAKIMI SEÇEN CAN UZUN KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz günlerde milli takım tercihini Türkiye'den yana kullandığını açıklayan Can Uzun gollerine devam ediyor. Bundesliga 2 ekibi Nürnberg'de forma giyen 18 yaşındaki yıldız, takımının Magdeburg'u 1-0 yendiği maçta tek golünü atmayı başardı. Oynadığı son 7 maçta 7 gol atma başarısı gösteren Can Uzun, Alman ekibinde şu ana dek toplam 16 gol kaydetti.

newproject25.jpg

FATİH TERİM DERBİDEN ZAFERLE ÇIKTI

Ayrıca Yunanistan Ligi Şampiyonluk Turu'nda dün akşam Olympiakos ile deplasmanda karşı karşıya gelen Panathinaikos'ta Fatih Terim'in sahadan 3 puanla ayrılması büyük dikkat çekti. Ezeli rakibi karşısında 1-0 geriye düşen Terim ve öğrencilerinin Bakasetas ile Fotis Ioannidis'in 2 golüyle Olympiakos'u devirmesi alkış topladı.

giv8wejxsaap-jn.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN