Şampiyonlar Ligi'nin ilk finalisti belli oldu

Şampiyonlar Ligi'nin ilk finalisti belli oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ilk finalisti Manchester City oldu. Bu akşam oynanacak Chelsea ile Real Madrid karşılaşmasından sonra Manchester City'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi belli olacak.

Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçında Manchester City kendi sahasında, Paris Saint-Germain (PSG) takımını konuk etti.

Etihad Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 11. dakikasında Manchester City, ilk golü attı. 

Duvar'ın haberine göre; PSG ise bu golün ardından beraberlik için yüklenirken, 16. dakikada gelişen atakta Marquinhos'un kafa vuruşunda top direkten döndü.

Manchester City, ikinci yarıda PSG'nin hücumları karşısında kontrataklarla etkili olmaya çalıştı. Mücadelenin 63. dakikasında hızlı gelişen atakta Phil Foden'ın pasıyla arka direkte topla buluşan Riyad Mahrez, kendisinin ve takımının ikinci golünü attı.

PSG'de Angel Di Maria, 69. dakikada Fernandinho'ya yaptığı müdahalenin ardından direkt kırmızı kart gördü.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Manchester City, 29 Mayıs'ta Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak finale adını yazdıran ilk takım oldu.

Manchester City'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi, saat 22.00'de başlayacak olan ve Chelsea ile Real Madrid arasında yapılacak yarı final rövanş maçının ardından belli olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN