Şansal Büyüka, Sports Digitale yayınında Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray'a ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Büyüka, yaptığı açıklamada sarı-kırmızılı ekibin kadrosuyla ilgili iddialı ifadelerde bulundu.
Şansal Büyüka yaptığı açıklamada Galatasaray'ın bu kadrosunun sarı-kırmızılıların tarihindeki en iyi kadro olduğunu belirterek, "Galatasaray'ın UEFA şampiyonu olduğu dönemde Fatih Terim'in elindeki kadro mu daha iyi, bu mu daha iyi diye az düşünmedim. Tabii Avrupa şampiyonu olan kadroya çok saygılar, sevgiler aradan isterse 50 yıl geçsin. Ama inan ki Okan Buruk'un elinde Galatasaray tarihinin en iyi kadrosu var.
Sane, Osimhen, Barış. Barış'ın arkasında Lang. Yunus merkezde olağanüstü oynuyor. Yunus böyle oynayacaksa ne İlkay oynayabilir, ne o oynayabilir, ne bu oynayabilir. Banko Yunus oynar. Rakip savunmanın kalbine giriyor böyle. Adamda yan pas hiç yok Hep öne oynuyor böyle. Galatasaray'ın futbol aklı Yunus Akgün. Bunca zaman kenarda yazık olmuş aslında. Ortada çok daha verimli oynuyor. Bu istikrarı devam ettirirse müthiş olur.
Davison'un kendine geldiğini görüyoruz. Daha bu takıma Sane girecek. Singo oyuna giriyor. Aspirilla giriyor. İlkay Gündoğan giriyor. Icardi giriyor bir pozisyon buluyor. Şu saydığım 5 adamı ver bir takıma. Türkiye'de şampiyonluğa oynasın o takım." ifadelerini kullandı.
