Şenol Güneş eski öğrencisini cahillikle suçladı! Herkesin ağzı açık kaldı: "Profesyonellikle cehaletin farkını bilmeyenler..."

Şenol Güneş eski öğrencisini cahillikle suçladı! Herkesin ağzı açık kaldı: "Profesyonellikle cehaletin farkını bilmeyenler..."

3.5 yıllık aranın ardından ikinci kez Beşiktaş'ın başına geçen başarılı teknik adam Şenol Güneş, siyah-beyazlı ekipteki ikinci dönemindeki ilk maçtan5-2 zaferle ayrıldı. Ümraniyespor karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulunan deneyimli teknik adam eski öğrencisi Onur Recep Kıvrak'ı 'cahillikle' suçladı.

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Şenol Güneş yönetimindeki ilk maçında Beşiktaş, HangiKredi Ümraniyespor'u evinde ağırladı. Kartal, Hollandalı golcüsü Wout Weghorst'un 2 gol kaydettiği karşılaşmada rakibini 5-2 mağlup etti.

Tecrübeli teknik adamın 2. döneminde çıktığı ilk karşılaşmadan zaferle ayrılan Beşiktaş, 22 puana yükselerek 3. sıraya yerleşti.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan 70 yaşındaki kurt hoca Şenol Güneş, Trabzonspor'dan eski öğrencisi Onur Recep Kıvrak'a sert çıktı.

ESKİ ÖĞRENCİSİNİ 'CAHİLLİKLE' SUÇLADI

Bordo-mavili ekibin eski futbolcusunun, kendisine göndermede bulunarak yaptığı “Bir kalbe iki sevda sığmaz.” paylaşımına sert çıkan başarılı teknik adam, eski öğrencisini 'cahillikle' suçladı.

Resim

"PROFESYONELLİKLE CEHALETİN FARKINI BİLMEYENLER BUNU BÖYLE DEĞERLENDİRİRLER"

Karadeniz ekibinde görev aldığı son dönemde 4 sezon boyunca Onur Recek Kıvrak ile çalışan Şenol Güneş, eski öğrencisinin yaptığı paylaşım hakkında "Hiçbir parayla bu sevgiyi ve saygıyı satın alamazsınız. Bu tarafta bir korkum vardı, gelsem mi gelmesem mi diye düşündüm, bu itibarı kaybetmek istemiyordum. İlk defa korktum. O yüzden başarılı olmak zorundayız. Aşk hevesin geçene kadar, sevda nefesin bitene kadar devam eder. Trabzonspor’u da çok seviyorum, Beşiktaş’ı da çok seviyorum. Bir gönülde 2 sevda olmaz diyorlar, profesyonellikle cehaletin farkını bilmeyenler bunu böyle değerlendirirler. Bugün oyun olarak arzu ettiğim takım bu değil. Eksikler var. Geçmişteki hoca da katkı yaptı. Bu takım uzaydan gelmedi. Hocanın emekleri var. Bu maçı kazanmış olmak, işin yeni başlayacağını gösteriyor. Olağanüstü çalışacağız. Bugün birisi tesiste ‘Hocam ben senin bu kadar enerjik olduğunuzu bilmiyordum’ dedi. Daha bir şey görmedi.” açıklamasında bulundu.

2019 yılında futbol hayatını noktalayan Onur Recep Kıvrak, Şenol Güneş'in bu açıklamalarına sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğrafla yanıt verdi. Eski kaleci, Güneş'in açıklamalarının ardından Instagram hesabından Trabzonspor'da oynadığı dönemde çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.

İşte Onur Recep Kıvrak'ın o paylaşımı:

Resim

NE OLMUŞTU?

Şenol Güneş'in Trabzonspor'u son kez çalıştırdığı 2009-2012 yılları arasında Trabzonspor'un kadrosunda yer alan Onur Kıvrak, dönemin Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve yönetiminin Senegalli kaleci Tony Sylva'yı kadro dışı bırakmasının ardından bir hafta sonra oynanan Eskişehirspor karşılaşmasında dönemin teknik direktörü Ünal Karaman yönetiminde forma şansı bulmuştu.

Şenol Güneş'in göreve gelmesiyle beraber yıldızı iyiden iyiye parlayan eski kaleci, kurt hoca yönetiminde 80 maça çıkmış ve gösterdiği performans sonrasında A Milli Takım'da da forma şansı bulmuştu.

Geçtiğimiz günlerde Şenol Güneş'in 2.kez Beşiktaş'ın başına geçmesini eleştiren eski kaleci, sosyal medya hesabı aracılığıyla "Bir kalbe iki sevda sığmaz.” açıklamasında bulunarak eski hocasını eleştirmiş, eski kalecinin bu paylaşımı bordo-mavili taraftarların tepkisini toplamıştı.

KADRO DIŞI BIRAKILDIKTAN SONRA FUTBOLU BIRAKTI

9 Kasım 2018 tarihinde Malatya'da oynanan Yeni Malatyaspor- Trabzonspor karşılaşması ev sahibi takımın 5-0 üstünlüğü ile sona ermiş karşılaşma sonrasında dönemin teknik direktörü Ünal Karaman'ın raporu doğrultusunda Burak Yılmaz ve Onur Recep Kıvrak kadro dışı bırakılarak ve kaptanlıkları ellerinden alınmıştı.

Onur Recep Kıvrak bu gelişmenin ardından Trabzonspor'dan ayrılarak futbolu bıraktığını açıklamıştı.

KARİYERİNDE EN UZUN ÇALIŞTIĞI TEKNİK ADAM ŞENOL GÜNEŞ

Onur Kıvrak, Şenol Güneş'in Trabzonspor'da son kez görev yaptığı 2009-2012 yılları arasında kurt hoca yönetiminde 80 maça çıkmıştı. Futbol hayatına 2004-2006 sezonunda İzmir ekibi Karşıyaka'da başlayan Onur Kıvrak'ın kariyerinde en uzun çalıştığı teknik adam 80 maç ile Şenol Güneş.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN