Trabzonspor'dan tepki çeken Onur Kıvrak adımı: Ünal Karaman neden davet edilmedi?

Trabzonspor'dan tepki çeken Onur Kıvrak adımı: Ünal Karaman neden davet edilmedi?

Süper Lig'in şampiyon takımı Trabzonspor bu akşam düzenlenecek törenle şampiyonluk kupasına kavuşacak. Bordo-mavili takım bu tarihi gece öncesinde eski futbolcusu Onur Kıvrak'ı şampiyonluk törenine davet etti. Trabzonsporlu taraftarlar yönetimin Onur Kıvrak'ı kutlamalara davet etmesine tepki gösterdi.

Spor Toto Süper Lig'in şampiyon takımı Trabzonspor, bu akşam düzenlenecek törenle şampiyonluk kupasına kavuşacak. Bordo-mavili kulüp eski futbolcu, yönetici ve teknik direktörlerini bu tarihi geceye davet etti.

Trabzonspor yönetiminin davet ettiği isimlerden biri de kulübün eski kaptanı Onur Recep Kıvrak oldu.

Eski kaleci, sosyal medya hesabı aracılığıyla kutlamalara katılmak için Trabzon'a gittiğini açıkladı. Kıvrak paylaşımında "Geldim be sevdam" ifadelerine yer verdi. Kıvrak'ın bu paylaşımına Lille'nin golcüsü Burak Yılmaz "Ait olduğun yerdesin kardeşim" yorumunda bulunarak eski kaleciye destek çıktı. İki ismin söz konusu paylaşımları Karadeniz temsilcisinin taraftarları tarafından tepki topladı. Pek çok bordo-mavili taraftar kulübün Onur Kıvrak'ı kutlamalara davet etmesini yanlış bulduğunu açıkladı.

Hatırlanacağı üzere 9 Kasım 2018 tarihinde Malatya'da oynanan Yeni Malatyaspor- Trabzonspor karşılaşması ev sahibi takımın 5-0 üstünlüğü ile sona ermiş karşılaşma sonrasında dönemin teknik direktörü Ünal Karaman'ın raporu doğrultusunda iki isim kadro dışı bırakılmış ve kaptanlıkları ellerinden alınmıştı.

Ünal Karaman yönetiminde o sezonu 4. sırada tamamlayan Trabzonspor oynadığı oyunla taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplamıştı.

ÜNAL KARAMAN DAVET EDİLMEDİ

Öte yandan bordo-mavili kulübün kulübün efsane isimleri arasında yer alan Ünal Karaman'ı şampiyonluk kutlamalarına davet etmediği öğrenildi.

Ünal Karaman'ın en azından bir daveti hak ettiğini düşünen Trabzonsporlu taraftarlar kutlamalara Onur Kıvrak'ın davet edilip Ünal Karaman'ın davet edilmemesinin hatalı bir karar olduğu görüşünde birleşti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN