Marek Hamsik açıkladı: Yarın akşam sürprizim var

Marek Hamsik açıkladı: Yarın akşam sürprizim var

Şampiyon Trabzonspor yarın tarihi bir şölenle şampiyonluğunu kutlayacak. Bordo-mavili takımın yıldız ismi Marek Hamsik, kutlamalarda bir sürpriz yapacağını açıklayarak "Tüm taraftarlarımıza teşekkür ederim. Bütün yıl boyunca stadı doldurmayı başardılar. Şampiyonluk kutlamalarında herkese iyi eğlenceler dilerim. Yarın ki şampiyonluk kutlamalarında onlar için bir sürprizim var" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in şampiyon takımı Trabzonspor, yarın Şenol Güneş Stadyumu'nda düzenlenecek törenle beraber 38 yıldır hasretini çektiği şampiyonluk kupasına kavuşacak.

Trabzonspor'un yıldız ismi Marek Hamsik, bordo-mavili camia açısından tarihi önem taşıyan gece öncesinde yayıncı kuruluş beIN SPORTS' açıklamalarda bulundu.

Kutlamalarda bordo-mavili taraftarlara bir sürpriz yapacağını açıklayan Hamsik şunları söyledi:

"Trabzon şehri şampiyonluk için çok uzun bekledi. Bu mutluluğu taraftarlarla yaşamak harikaydı. Antalyaspor maçından sonra taraftarlar sahaya girdiğinde girdiğinde arkadaşlarımız bazı eşyalarını kaybettiler ama ben her şeyi kendime saklamak istedim, bu şampiyonluğa dair bir anıyı kaybetmek istemedim. Sezonun dönüm noktası olan maç içeride 2-1 kazandığımız Konyaspor maçıydı bana göre. Kaybetseydik işler farklı olabilirdi. Deplasmanda kazandığımız Galatasaray maçı da çok kritik. Maç 1-1 olduğunda kazanacağımızdan emindim. Maç sonu çılgınca bir sevinç vardı.

ŞAMPİYON OLABİLECEĞİMİZİ ANLAMIŞTIM

Takıma geldiğim ilk günden itibaren burada büyük bir aile olduğunu gördüm. Gelmeden önce bana söylenen şeylerin ne kadar doğru olduğunu gördüm. Benim amacım burada şampiyonluk kazanmaktı. Sezonun başında birkaç galibiyet alınca şampiyon olabileceğimizi hissetmiştim. Gereken son adımları da atıp kupaya uzandık.

ALTYAPI OYUNCULARININ MUTLULUĞUNU TAHMİN EDEMİYORUM

Takımın altyapısından yetişen yerli oyuncuların mutluluğunu tahmin bile edemiyorum. Takımda bu tip oyuncularınız mutlaka olmalı, onlar şehri en iyi anlayabilecek kişiler. Bu yaptıkları tarihi işten dolayı çok mutlu olduklarını düşünüyorum

TRABZON'DA KALMAK İSTİYORUM

Burada 1 yıl daha sözleşmem var ve kalıp 1 yıl daha iyi bir sezon geçirmek istiyorum. Ondan sonrası için şu an bir planım yok.

TARAFTARA DÖVME SÖZÜM VAR

Taraftarlarla çok iletişim kuramıyorum çünkü aramızda dil problemi var. Ancak onların fotoğraf, imza isteklerini olabildiğince kırmamaya çalışıyorum. Söz verdiğim "61" dövmesini Slovakya'ya gider gitmez yaptıracağım.

ABDÜLKADİR TAKIMIN EN TEKNİK İSMİ

Takımdaki en teknik isim Abdülkadir Ömür. Türkiye Ligi'ndeki en iyi oyunculardan biri. Şu an yaptığından çok daha iyisini yapabileceğini düşünüyorum

YARIN AKŞAM SÜRPRİZİM VAR

Tüm taraftarlarımıza teşekkür ederim. Bütün yıl boyunca stadı doldurmayı başardılar. Şampiyonluk kutlamalarında herkese iyi eğlenceler dilerim. Yarın ki şampiyonluk kutlamalarında onlar için bir sürprizim var."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN