Şenol Güneş'e gönderme yapmıştı! İsmail Kartal bu kez Fatih Terim'i hedef aldı! 'Birileri imparator oluyor...'

Şenol Güneş'e gönderme yapmıştı! İsmail Kartal bu kez Fatih Terim'i hedef aldı! 'Birileri imparator oluyor...'

Trabzonspor derbisi sonrasında Şenol Güneş'i hedef alan İsmail Kartal, bu kez Fatih Terim'i hedef alarak tepki toplayan açıklamalara imza attı.

Trendyol Süper Lig'in 30. hafta karşılaşmasında deplasmanda konuk olduğu Trabzonspor'u 2-3 mağlup eden Fenerbahçe'de İsmail Kartal, bordo-mavili ekibin efsane ismi Şenol Güneş'in ardından bu kez de Galatasaray'ın efsane ismi Fatih Terim'i hedef aldı.

Olaylı geçen Trabzonspor derbisinin ardından "Benim kafamda hafif bir şiş var. Ben alışkınım, ben sokakta büyüdüm, Karadeniz çocuğuyum. Yere yatıp rol yapan biri değilim." şeklinde konuşarak Şenol Güneş'e göndermede bulunan İsmail Kartal, bu kez Fatih Terim'i hedef alan açıklamalara imza attı.

Spor Arena'ya konuşan tecrübeli teknik adam, haksızlığa uğradığını öne sürerek Fatih Terim'i hedef aldı. Kartal açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Haksızlık diyorum, evet haksızlık. Bıçak sırtında görev yapıyorum ben. Ne medya da ne de kendi camiamda destek var! Hoca kötü. Avrupa’da ilk 8’e girmiş, en çok ülke puanı kazandırmış bir hocaya ve takıma yapılıyor bunlar. Benim yaptığımı yabancı bir hoca yapsa, heykelini dikerlerdi. Ama birileri imparator oluyor, dünyanın en iyi hocası oluyor. Ama İsmail Kartal’a gelince, “Hoca mı bu?” Gücüme gidiyor, ağırıma gidiyor. Benim de takımımım da önü kesiliyor."

Kartal'ın bu açıklamaları özellikle sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini topladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN