Sergen Yalçın sessizliğini bozdu: Heyecanlandıran Trabzonspor açıklaması! Fırtına'ya imza atacak mı? Resmen açıkladı...

Sergen Yalçın sessizliğini bozdu: Heyecanlandıran Trabzonspor açıklaması! Fırtına'ya imza atacak mı? Resmen açıkladı...

Son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran ve siyah beyazlı takımı 2020-21 sezonunda Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaştıran, fakat geçen sezon alınan başarısız sonuçların ardından siyah-beyazlı takımdan ayrılan başarılı teknik adam Sergen Yalçın, Abdullah Avcı'nın istifasının ardından Trabzonspor'un başına geçeceği iddiaları hakkında sessizliğini bozdu.

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında küme hattındaki Ümraniyespor'a mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor, iç sahada 36 maç sonra yenilgi yüzü gördü. Ümraniyespor yenilgisi sonrasında 2020 yılının Kasım ayından bu yana bordo-mavili ekibin başında olan Abdullah Avcı görevinden istifa etti.

Pazar akşamı evinde Montella yönetimindeki Adana Demirspor'u konuk edecek Trabzonspor'da takımın başında Orhan Ak yer alacak. 25-26 Mart'ta yeni başkanını seçecek olan Trabzonspor'da yeni başkanın ve yeni teknik direktörün kim olacağı merak konusu oldu.

Başkan Ağaoğlu'nun istifası sonrasında tüzük gereği kongreye kadar asbaşkan Ertuğrul Doğan başkanlık koltuğuna oturacak. Doğan ayrıca Karadeniz ekibine başkan adayı olduğunu resmen açıkladı.

Geçen hafta görevinden istifa eden Ahmet Ağaoğlu'nun da bugün yazılı bir açıklama yaparak adaylığını açıklayacağı öne sürülürken başkanlık yarışının Doğan ile Ağaoğlu arasında geçmesi bekleniyor.

Ağaoğlu'nun başkan seçilmesi halinde bordo-mavili ekibin efsane ismi Şota Arveladze ile masaya oturacağı öne sürülürken Doğan'ın ise son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran Sergen Yalçın'a teklifte bulunduğu, Sergen Yalçın'ın da söz konusu teklife sıcak baktığı iddia edildi.

SERGEN YALÇIN'DAN TRABZONSPOR'A AÇIK KAPI

Söz konusu iddiaların ardından sessizliğini bozan Sergen Yalçın, bordo-mavili taraftarları heyecanlandıran açıklamalarda bulundu.

636165c34e3fe111a4a61ef9

tv100'den Mehmet Batuhan Ağır'ın haberine göre; 50 yaşındaki teknik adam "Hocam Trabzonspor ile isminiz geçiyor. Neler söylemek istersiniz?" sorusuna "Henüz bir teklif almadım" diyerek açık kapı bıraktı.

Sergen Yalçın, "Peki teklif gelirse Trabzonspor'a sıcak bakar mısınız" sorusu üzerine bir kez daha "Henüz teklif almadım" yanıtını verdi. Yalçın'ın bu açıklamaları 'bordo-mavili camiaya sıcak bakıyor' şeklinde yorumlandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN