Anadolu Efes, EuroLeague'de Final-Four'a yükseldi

Anadolu Efes, EuroLeague'de Final-Four'a yükseldi

Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi play-off serisi dördüncü maçında İtalya'nın AX Armani Exchange Milan ekibini 75-70 yenerek, seriyi 3-1 kazandı ve Dörtlü Final'e yükseldi.

Anadolu Efes, THY Euroleague play-off dördüncü maçında Sinan Erdem Spor Salonu’nda karşılaştığı İtalyan ekibi Olimpia Milano’yu 75-70 mağlup etti ve seriyi 3-1 yaptı. Lacivert-beyazlılar bu sonuçla 19-21 Mayıs tarihlerinde Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da Stark Arena’da yapılacak Final-Four’a yükseldi.

Efes böylece 5. kez Final-Four’da mücadele edecek. Lacivert-beyazlılar ilk olarak 2000 yılında Euroleague’de son 4’e kaldı. 2001 yılında Suproleague Final Four’da yer alan Anadolu Efes, 2019 yılında da Euroleague Final-Four’da final mücadelesine çıkıp sezonu ikinci olarak tamamlamıştı. Efes son olarak geçtiğimiz sezon Euroleague’de şampiyonluk yaşamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN