Aslan'ın Serge Aurier'i için flaş gelişme

Aslan'ın Serge Aurier'i için flaş gelişme

Galatasaray yeni transfer ettiği Serge Aurier'i için kötü haberi verdi. Sarı-Kırmızılılar Aurier'nin arka üst adale grubunda ikinci derece strain (zorlanma ve kanama) tespit edildiğini duyurdu.

Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Serge Aurier, milli takımda sakatlanmıştı. Çekilen MR sonrası Aurier'nin arka üst adale grubunda ikinci derece strain (zorlanma ve kanama) tespit edildi.

'ZORLANMA VE KANAMA TESPİT EDİLDİ'

Galatasaray'dan Serge Aurier'in sakatlığına dair yapılan açıklamada, "Yeni transferimiz Serge Aurier, ülkesi Fildişi Sahili’nin Afrika Kupası finalinde Nijerya ile oynadığı maçta arka üst adale grubunda ağrı hissetmiş ve yapılan MR tetkiklerinde ilgili kas grubunda ikinci derece strain (zorlanma ve kanama) tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN