Galatasaray camiasını sarsan olay! Okan Buruk'tan beklenmedik karar! 17 yıl sonra öyle bir karar verdi ki...

Galatasaray camiasını sarsan olay! Okan Buruk'tan beklenmedik karar! 17 yıl sonra öyle bir karar verdi ki...

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'tan tarihi karar geldi. Sarı-Kırmızılı camiayı sarsan beklenmedik karar 17 yıl sonra verildi. Galatasaray ve futbol camiasından büyük destek geldi. İşte, 17 yıl sonra gelen karar...

BURAK ÖZTOPRAK

Başarılı teknik adam Okan Buruk'tan 17 yıl sonra öyle bir karar geldi ki, tüm camiayı sarstı. Aldığı beklenmedik karar sonrasında gündemde yerini aldı. Futbol camiası şaşırtan karar paylaşıldı.

17 YIL SONRA NOKTALADI

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Spart Prag'ı dramatik bir maç sonucunda 3-2 yenerek turu geçmesinin sevinci yaşanırken, takımın başarılı teknik direktörü Okan Buruk'un kişisel hayatından sürpriz bir haber geldi. 17 yıl süren evliliğini noktalayan Buruk, futbol camiasını şaşırtan bir gelişmeye imza attı.

2.jpg

ALİ YİĞİT'İN DURUMU

Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt, Buruk çiftinin gizlice boşandığını duyurdu. Geçmişte hakkında çıkan "ayrıldılar", "boşanacaklar" gibi dedikoduların aksine, bu kez haberin gerçek olduğu belirtiliyor. Cankurt, "Yakın çevrelerinden edindiğim bilgilere göre, Buruk çifti, geçen temmuz ayında evliliklerinin 13. yıl dönümünde resmi olarak ayrıldı." ifadelerini kullandı.

Boşanma sürecinin medeni bir şekilde gerçekleştiği ve çiftin 15 yaşındaki oğulları Ali Yiğit'in bu durumdan etkilenmediği de gelen bilgiler arasında. Cankurt, "Çok medenice boşandıkları, oğulları Ali Yiğit'in bu süreçten hiç etkilenmediği konuşuluyor. Umarım bu dedikodu yalan çıkar ama işaretler öyle göstermiyor." şeklinde ekledi.

okan-buruk-esi-kimdir-okan-buruk-esi-nihan-buruk-15996435-6439-amp.jpg

GALATASARAY VE FUTBOL CAMİASINDAN DESTEK

Galatasaray camiası, bu kişisel gelişme karşısında şaşkınlığını gizleyemezken, Okan Buruk ve Nihan Akkuş Buruk'a gelecek dönemler için başarılar diledi. Futbolun zorlu dünyasında, teknik direktörlerin kişisel hayatlarının da büyük ilgi gördüğü bu dönemde, Okan Buruk'un profesyonel başarılarına odaklanması bekleniyor. Galatasaray ve futbol camiası, bu sürpriz haberin ardından Buruk'a destek olmayı sürdürecektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN