Başakşehir ve Konyaspor'un rakipleri belli oldu

Başakşehir ve Konyaspor'un rakipleri belli oldu

Türkiye'yi UEFA Konferans Ligi'nde temsil eden Konyaspor ve Başakşehir'in rakipleri belli oldu. UEFA Konferans Ligi 2.Ön Eleme Turu'nda Bate Borisov ile karşı karşıya gelecek Konyaspor, rakibini elemesi halinde Koper - Vaduz eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Medipol Başakşehir ise Maccabi Netanya'yı elemesi halinde UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Breidablik - Buducnost eşleşmesinin galibiyle eşleşecek.

Konyaspor ve Medipol Başakşehir'in UEFA Konferans Ligi'ndeki rakipleri belli oldu.

UEFA Konferans Ligi 2.Ön Eleme Turu'nda 21 Temmuz'da Belarus ekibi Bate Borisov ile karşılaşacak Konyaspor, rakibini elemesi halinde Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Koper - Vaduz eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Aynı gün İsrail ekibi Maccabi Netanya ile karşılaşacak Medipol Başakşehir ise rakibini elemesi halinde UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Breidablik - Buducnost eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN