CEV Kupası'nda şampiyon Eczacıbaşı Dynavit

CEV Kupası'nda şampiyon Eczacıbaşı Dynavit

Eczacıbaşı Dynavit, CEV Kupası Final maçında deplasmanda karşılaştığı MTV Stuttgart karşısında iki set kazanarak şampiyonluğu garantiledi.

Kadınlar CEV Kupası finalinde Allianz MTV Stuttgart karşısında 2-0 öne geçen Eczacıbaşı Dynavit, şampiyon oldu.

Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı, CEV Kupası finalinde ilk maçta 3-1 yendiği Allianz MTV Stuttgart karşısında rövanşta setlerde 2-0 öne geçerek şampiyonluğa ulaştı.

Bu sezon CEV Kupası'nda bu maç öncesinde oynadığı 9 mücadelede 8 galibiyet elde eden Eczacıbaşı Dynavit, uluslararası organizasyonlarda 6'ncı şampiyonluğuna ulaştı.

Turuncu-beyazlı ekip, FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda 2015 ve 2016'da, CEV Şampiyonlar Ligi'nde ise 2015'de kupayı müzesine götürmüştü. Kupa Galipleri Kupası'nda 1999'da mutlu sona ulaşan Eczacıbaşı, uluslararası organizasyonlarda son şampiyonluğunu ise 2018'de CEV Kupası'nı kazanarak elde etmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN