Derbi soruşturması: 2'si futbolcu 5 kişi ifadeye çağrıldı

Derbi soruşturması: 2'si futbolcu 5 kişi ifadeye çağrıldı

Son dakika haberi... Galatasaray- Fenerbahçe maçında stat müdürüne darp girişimi soruşturması kapsamında 2'si futbolcu 5 kişi ifadeye çağırılmıştı. Soruşturma çerçevesinde ifadeye çağrılan isimler arasında Fenerbahçeli futbolcular; Mert Hakan Yandaş ile Osayi Samuel’in de bulunduğu öğrenildi.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası iddialara göre Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın Yardımcı Antrenör olan oğlu Emre Kartal ve diğer kişiler tarafından darp edilen Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park Stadı Müdürü A.Ç.’ye yönelik darp girişiminde bulunan 5 kişi hakkında adli işlem başlatıldığı ifade edilmişti.

Edinilen son bilgilere göre ifadeye çağırılan isimler arasında Mert Hakan Yandaş ile Osayi Samuel’in de olduğu öğrenildi. Söz konusu kişilerin şu ana kadar ifade vermeye gitmediği belirtildi.

Çıkan olaylara ilişkin yürütülen soruşturma çerçevesinde; savcılık tarafından ifadeleri alınacak 5 kişi arasında Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın oğlu Emre Kartal ve Hulusi Belgü de bulunuyordu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN