Fenerbahçe Bruma'yı Braga'ya kiraladı

Fenerbahçe Bruma'yı Braga'ya kiraladı

Fenerbahçe, Bruma'nın sezon sonuna kadar Braga'ya kiralandığını açıkladı. Braga, Bruma transferini "Kemerlerinizi bağlayın" mesajı ile duyurdu.

Fenerbahçe, PSV'den bonservisi alınan Armindo Bruma'nın sezon sonuna kadar Portekiz ekiplerinden Braga'ya kiralandığını duyurdu.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Bruma, SC Braga’ya kiralandı. Oyuncumuz Armindo (Bruma) Tué Na Bangna, 2022-2023 sezonunun sonuna kadar Portekiz’in SC Braga takımına kiralanmıştır." ifadeleri yer aldı.

Bu sezon Fenerbahçe'de 5 maça çıkan tecrübeli oyuncu 1 asist yaptı. Braga, Bruma transferini "Kemerlerinizi bağlayın" mesajı ile duyurdu.

Bruma, transferi için, "Ülkeme geri dönmek her zaman iyi hissettirmiştir. Bu fırsatı bana verdiği için Braga'ya teşekkür ediyorum. Braga gibi muhteşem bir kulübe yardım etmek istiyorum. Burada olduğum için mutluyum." açıklamalarında bulundu.

Son dakika haberinin ayrıntıları hazırlanıyor...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN