Jorge Jesus, Ali Koç ve Dursun Özbek'in cezaları belli oldu

Jorge Jesus, Ali Koç ve Dursun Özbek'in cezaları belli oldu

Fenerbahçe'de Jorge Jesus şoku yaşanıyor. PFDK, Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus'a 1 maç men ve 130 bin TL para cezası verdi. Öte yandan Kurul, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e 21 gün hak mahrumiyeti ve 50 bin TL para cezası, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a ise 200 bin TL para cezası verdi.

Fenerbahçe, geçen hafta Alanyaspor'un konuğu oldu. Kanarya karşılaşmadan zaferle ayrılırken Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, kırmızı kart görerek yedek kulübesini terk etti.

TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Direktör Jesus, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e verilen cezaları açıkladı.

PFDK, Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus'a 1 maç men ve 130 bin TL para cezası verdi. Portekizli teknik adam Beşiktaş maçında takımının başında olamayacak.

Kurul, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e 21 gün hak mahrumiyeti ve 50 bin TL para cezası, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a ise 200 bin TL para cezası verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN