Süper Kupa krizi sonrası Okan Buruk'tan ilk tepki

Süper Kupa krizi sonrası Okan Buruk'tan ilk tepki

Suudi Arabistan'da dün akşam oynanması planlanan Süper Kupa maçına Galatasaray ve Fenerbahçe'nin çıkmama kararı sonrası tartışmalar devam ediyor. Dünyada yankıları devam eden olay ile alakalı sarı- kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk ise sosyal medya hesabında tepkisini dile getirdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Suudi Arabistan'daki Süper Kupa krizinde yaşananlar sonrası sosyal medya hesabından ilk paylaşımını yaptı.

Fenerbahçe ve Galatasaray, Atatürk tişörtleriyle sahaya çıkılmasına izin verilmemesi skandalı sonrasında yetkililerin yaptığı görüşmelerin ardından takımlar sahaya çıkmama kararı aldı.

OKAN BURUK'TAN ATATÜRKLÜ TEPKİ

İki takımın kafilesi Riyad'da oynanması planlanan maç iptal edilince, sabah saatlerinde Türkiye'ye döndü.

Sarı kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk ise sosyal medya hesabından yaşananlara tepki gösterdi.

okanburukjpg-g9121hjtug7m8-bljvvha

İlgili Haberler
YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN