Adalet Bakanı açıkladı: Süper Kupa paylaşımlarına soruşturma

Adalet Bakanı açıkladı:  Süper Kupa paylaşımlarına soruşturma

Adalet Bakanlı Yılmaz Tunç, Süper Kupa finalinin ertelenmesi sonrası bazı sosyal medya hesaplarından provokasyon ve suç teşkil eden paylaşımlara yönelik adli soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'a oynanması planlanan Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa finalinde 'Yurtta Sulh Cihanda Sulh' pankartı ile Atatürk resimlerine izin verilmemesi nedeniyle takımlar maça çıkmama kararı aldı ve Süper Kupa ileri bir tarihe ertelendi.

Adalet Bakanı Yılmaz Süper Kupa finalinin ertelenmesi sonrasında sosyal medyadaki provokasyon içerikli paylaşımlarla ilgili açıklama yaptı.

Bakan Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Süper Kupa finalinin ertelenmesi sonrasında bazı sosyal medya hesaplarından provokasyon içerikli ve suç teşkil eden paylaşımlarda bulunanlar hakkında Cumhuriyet Başsavcılıklarımız tarafından adli soruşturma başlatılmıştır. Tespit edilen şüpheliler hakkında gerekli adli işlemler devam etmektedir."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN