'Atatürk resmi' krizi aşılamadı! Süper Kupa iptal

'Atatürk resmi' krizi aşılamadı! Süper Kupa iptal

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da bu akşam oynanacak olan maç öncesi 'Atatürk resmi' krizi yaşandı. Galatasaray ve Fenerbahçe bu talebi kabul etmediği için sahaya çıkmayacaklarını belirtti. Ali Koç ve Dursun Özbek, Atatürk ile ilgili hiçbir pazarlığı kabul etmeyeceklerini TFF yönetimine iletti. Galatasaraylı futbolculara maçın oynanmayacağı bildirildi. Bu bildirinin ardından Fenerbahçe de maça çıkmayacağını açıkladı ve Süper Kupa iptal oldu.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da bu akşam oynanacak olan Turkcell Süper Kupa maçı öncesi Suudi yetkililer, "Kral'ın adına konuşuyoruz" diyerek Galatasaray ile Fenerbahçe'ye; Atatürk posteri, 'Yurtta Sulh, Cihanda Sulh' pankartı, Atatürk tişörtü ve İstiklal Marşı'nın okunmaması konusunda yasak konulduğunu belirtti.

8403623.jpg

İki kulübün de durumdan rahatsız olmasının ardından Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Bakan Aşkın Osman Bak ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile durum değerlendirmesi ve toplantı yapmak üzere Büyükekşi'nin bulunduğu otele gitti. Toplantının ardından Galatasaraylı futbolculara maçın oynanmayacağı bildirildi. Fenerbahçe'nin de maça çıkmayacağını açıklamasının ardından maç iptal oldu.

8403624.jpg

GALATASARAY STADYUMDAN AYRILDI

Süper Kupa finali için takımlar stadyuma gelmezken, Galatasaray'ın malzemecileri stattan ayrıldı.

Screenshot_1

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (85)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
85 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN