Suriye Milli Takımı'ndan tarihi başarı

Suriye Milli Futbol Takımı, tarihi bir başarıya imza atarak Asya Kupası'nda son 16 turuna yükseldi. Suriye'nin teknik direktörlüğünü yapan Hector Cuper'ın tercümanı ve muhabir, maç sonundaki röportajda gözyaşlarına boğuldu.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI


Katar'da düzenlenen Asya Kupası'nda büyük bir sürpriz yaşandı. Süper Lig'den tanıdığımız Hector Cuper'in teknik direktörlüğünü yaptığı Suriye Milli Futbol Takımı, gruptaki son maçında Hindistan'ı 1-0 yenerek puanını 4'e çıkardı ve en iyi üçüncülerden olarak son 16 turuna yükselme başarısı gösterdi. Suriye, tarihinde ilk kez bu başarıyı elde etti.

Suriye, grubundaki ilk maçında Özbekistan ile berabere kalmış, ikinci maçında ise Avustralya'ya 1-0 yenilmişti.

Suriye Milli Futbol Takımı'nın tarihi başarısı sonrası duygu dolu anlar yaşandı. Suriye'nin teknik direktörlüğünü yapan Hector Cuper'ın tercümanı ve muhabir, maç sonunda yapılan röportajda gözyaşlarına boğuldu.

Hector Cuper, Orduspor'un Süper Lig'de çalıştığı dönemde takımın teknik direktörü olmuştu. Cuper, Orduspor'da 50 maçta görev alırken, 14 galibiyet, 18 beraberlik ve 18 mağlubiyet alırken görevi bıraktığı sezon takım Süper Lige veda etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN